Het glossy van Al Qaida: Inspire (Gratis download ”pdf”)

Het Glossy van Al Qaida: Inspire van de maand juli. Wereldwijd een inspiratie bron van zelfopoffering voor de zelfmoordterrorist in wording. Wilders en Hirsi Ali staan aldaar op de dodenlijst en niet te vergeten de maandelijkse recept hoe je een thuis een bom maakt.

Inspire: …And Inspire The Believers (Gratis download ”pdf”)

Via de Elsevier.nl: Wilders en Hirsi Ali op dodenlijst Al-Qa’ida-tijdschrift

7 gedachten over “Het glossy van Al Qaida: Inspire (Gratis download ”pdf”)”

 1. Zijn er nog mensen die snappen dat Al Qaida verzonnen is, en dit blaadje onderdeel is van Amerikaanse propaganda om mensen bang te maken en Afghanistan binnen te vallen?

 2. Ik heb even de moeite genomen om deze nieuwe "glossy" eens te lezen maar man, oh, man wat is dit blad om te lachen als het helaas niet zo serieus bedoeld was?

  Na het lezen van alle artikelen komen er wat vragen bij me opborrelen;

  1. waarom staat er niets gepubliceerd over de beroemde "Ahmed, the dead terrorist"? Moet toch een voorbeeld zijn voor deze Jihad-aanhangers?

  2. Islam = Liefde hoor ik vaak, ik weet niet hoe men bij Al Qaida liefde definieerd maar het gaat zeker wel de SM-kant op bij hen?

  3. die oorlogsretoriek slaat echt niet aan hier in het westen; termen zoals "And fight them until there is no more Fitnah (disbelief) and the religion (worship) will all be for Allāh Alone" komt nu niet echt over als een liefdevolle hand die vraagt om begrip en vrijheid van denken

  Nee, dit blad en door geloofsblindheid geïndoctrineerde meningen komt niet in lijst van favoriete opiniebladen.

  Raar volkje dat is blijven hangen in de Middeleeuwen naar mijn eigen mening. Zal wel een "fatwa" aan mijn broek krijgen maar ik heb al zo'n zeven fatwa's aan mijn persoon hangen en op den duur went dat best wel. 😉

Reacties zijn gesloten.