Bert van der Veer en Peter R. de Vries : Het gesprek :-)

Beste mensen, Zie onderstaande link waarin de Vries zichzelf te kijk heeft gezet en weer eens zijn ware gezicht heeft getoond. Het staat er nog niet op want het was dit weekend pas uitgezonden, dus hou het in de gaten. Bert van der Veer heeft de Vries tijdens het gesprek gezegd, het is mooi geweest, en is opgestapt. De Vries bleef verbouwereerd achter in de studio met een draaiende camera. De uitzending die 50 minuten zou duren werd al na 30 minuten afgebroken door Bert van der Veer.

Aanleiding was ondermeer het onbehoorlijke gedrag van de Vries met uitlatingen als: ”ik wil wel met een paar tieten werken

Update: Het kanaal van hetgesprek.nl bestaat niet meer, dus de video ook niet meer..

Met vriendelijke groet, Robert Hörchner. Gemail door : Steven Brown 🙂

15 gedachten over “Bert van der Veer en Peter R. de Vries : Het gesprek :-)”

 1. Wat een arrogantie en minachting heeft die Bert, Bert noemt Peter "humorloos", nou, ik heb me slap gelachen! Go Peter go!

 2. @ Arjan : Geen humor meer, kijk door wie deze mail is ondertekend en door wie het verzonden is. 1+1=2 😉

 3. Afgaande op bovenstaande introductie is er een beeld geschetst alsof Peter R. een modderfiguur zou slaan.

  Niks van dit alles.

  Meneertje van der Veer slaat ten eerste al een zeer zuigend toontje aan, en die irritante grijns van hem na elk antwoord van Peter, die gewoon normale antwoorden geeft op de telkens herhalende vragen , doet mij nogal idoot overkomen.

  ""Aanleiding was ondermeer het onbehoorlijke gedrag van de Vries met uitlatingen als, “ik wil wel met een paar tieten werken”.""

  Dit is totaal uit zijn verband gerukt want als je het interview ziet , zie je dat het gewoon een nietszeggend grapje is van Peter R. Dit heeft niks te maken met het voortijdig beeindigen van het interview.

  Ik krijg sterk de indruk dat degene die hier zoveel ophef overmaakt met termen als ''Peter R. laat zijn ware gezicht zien'' weer zo'n gefrustreerd Steve B. type is.

  Peter R. blijft ook helemaal niet verbouwereerd achter maar kaatst de bal terug als vd Veer er een eind aan maakt, en staat ook meteen rustig op.

  Stemmingmakerij om niks dus dit hele filmpje.

  Leuk geprobeerd, maar degene die dit verzonnen heeft is gewoon een simpel gefrustreerd mannetje.

  Ajax forever en Peter ook.

 4. Wie echt wil weten hoe de media-huurmoordenaar P.R. de Vries zijn journalistiek bedrijft moet dit Arrest maar eens lezen: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/B

  Voor wat zijn vasthoudendheid betreft het volgende: Twee dagen na het Rai-incident heeft De Vries mij door John van der Heuvel laten opbellen en markant gesmeekt of ik heb nu met rust wilde laten. Dat heb verzoek heb ik van der Heuvel laten mailen. Dat staat dus zwart op wit.

  Maar ondertussen schreeuwde De Vries in de media dat ik een kindermoordenaar , psychopaat , etc ben /was. De Vries heeft dus twee gezichten een voor de domkoppen van SBS van het idiote kasje en een stiekem achter de schermen.

  Overigens heb ik zelden zo een laffe man mee gemaakt als De Vries ten tijde bij het Rai-incident , lees zijn leugenachtige verklaring en de dagvaarding maar eens inzake het Rai-incident: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/a… en zie : http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/files/a

  Voor wat betreft hoe de De Vries met nieuws/ feiten omgaat die hem niet aanstaan lees dit: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2009/05

  <abbr>steve brown’s last blog post..De verboden Killing DVD/The forbidden Killing DVD.</abbr>

 5. Komen omdat 'het moet' en dan 0 moeite doen om een gesprek te onderhouden, wel of geen intresse in de ander, wees gewoon beleefd naar de kijker of belangrijker de programmamaker om er wat van te maken.

  En inderdaad geen humor die de vries, en een uitspraak over tieten is dus bij hem meteen ook geen mogelijke grap, enge, nare, zure man.

 6. Peter kan helemaal niets. Ja meneer zou zogenaamd de moord van Nathalee hebben opgelost want joran heeft bekend. Wat blijkt het was het zelfde domme verhaaltje wat hij ook tegen de politie had verteld op aruba. Dus Peter wat heb je opgelost helemaal niets en waar was het lijk? Jep die heb je ook niet. En maar pronken met je emmie award of wat je ook heb gekregen. En voor wat helemaal maal niets want je heb net zo veel opgelost als de mensen op Aruba zelf. Nee peter je bent een eng mannetje. Je bent zeker op school te vaak gepest.

 7. Om het maar in GS-termen te zeggen;

  Bert v.d. Veer -1

  P.R. de Vries +1

  In Nederland mag je niet boven het maaiveld uitkomen en dat geldt ook voor de mensen die Peter R. haten. Natuurlijk : zijn stijl van communiceren is strak, direct en soms empathieloos maar hijzelf heeft ook nog nooit gezegd dat hij perfect is. Deze man heeft veel voor elkaar gekregen: voor onterecht beschuldigden, voor slachtoffers die geen óf te weinig hulp kregen vanuit Justitie. En ja, sommige stoute jongens hàten hem om zijn doortastendheid en vasthoudendheid. N'est pas, Steve?

 8. Ik erger me eerder aan die passief agressieve denigrerende zogenaamd onschuldige manier van vragen stellen van de Bert vd Veer. Tuurlijk is Peter R d Vries hier geirriteerd, maar ik geef m groot gelijk.

  Peter rules!

 9. Die Peter is gewoon een klein zielig mannetje. En dat hij nog omgelegd is door al die onderwereldfiguurtjes komt op zeker dat hij hun hielen ook likt om een programmatje te kunnen maken. Kan mij echt niet voorstellen dat top criminelen rustig hun verhaaltje gaan vertellen, wat hun zelf ook in gevaar brengt zonder dat er iets tegen overstaat.

  Word eens tijd dat die Peter binnenstebuiten word gekeerd, waarschijnlijk is hij zelf ook een heel fout mannetje.

  <abbr>Barry’s last blog post..Onwijs gezellig weekendje!!!</abbr>

 10. Genoten hiervan! 🙂

  Geen enkel gesprek te voeren…..

  (kan eerlijk gezegd ook die P.R. de Vries niet uitstaan, maar hier mee zet hij zich toch wel mooi voor schut).

  <abbr>Geertje’s last blog post..Levende Beelden in centrum</abbr>

Reacties zijn gesloten.