Zwarte Winter in aantocht : Miljoenen Varkensgriep doden

Viroloog prof. dr. A. Osterhaus, directeur van het Nationaal Influenza Centrum van de WHO voorspelt voor dit jaar nog, deze winter dus, miljoenen doden door de Mexicaanse griep (Varkensgriep)
De Big Pharma machine draait op volle toeren, op de beurs maken de griepfabrikanten een Koerssprong van 80 procent en de Tamiflu (Oseltamivir) vliegt de schappen uit, het is big business in tijden van crisis, de perfecte timing en afleidingsmanoeuvre.
Het vermoeden is natuurlijk dat deze griep kunstmatig in mekaar is gezet in het laboratorium en expres verbreid is. Mensen doen niet zo moeilijk als het om geld en macht gaat.

‘Miljoenen griepdoden’

De Telegraaf - ‎3 uren geleden‎
ROTTERDAM, vrijdag – De Mexicaanse griep groeit nog dit jaar uit tot een wereldwijde epidemie die enkele miljoenen mensen het leven gaat kosten. Vooraanstaande deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaan op dit moment uit van dit

5 gedachten over “Zwarte Winter in aantocht : Miljoenen Varkensgriep doden”

 1. Dit kan idd leiden tot een wereld ramp…. of deze griep virus in elkaar is gezet en vrijgelaten heb ik mijn twijfels…

  <abbr>NickN’s last blog post..Dat was lekker</abbr>

 2. Er gaan per jaar miljoenen mensen dood van de honger, waarom al die ophef over een griepje.

  Natuurlijk is deze wereld verrot en worden er lui rijk van andermans ellende, bytheway nature wil regulate itself.

  Grtz.

  Evert.

 3. @ SirCumSized : HA HA

  ''mensen zijn kunstmatig in een laboratorium in elkaar gezet en express verspreid?''

  Dat denk ik wel zeker 😆

 4. Of een andere theorie: mensen zijn kunstmatig in een laboratorium in elkaar gezet en express verspreid?

  Het komt op mij niet geloofwaardig over dat iemand die zélf betrokken is bij de ontwikkeling van Tamiflu ook betrokken is bij de uitspraak dat de griep misschien uitgelekt is vanuit een laboratorium. De belangen conflicteren hierbij….

 5. Ja hoor waarom al die bangmakerij? Net als dat er steeds word geroepen ja nederland moet uitkijken voor terroristische aanslagen, dat word ook al 8 jaar geroepen en nog nooit wat gebeurt.

  Ik heb mijn griepje al achter de rug en heb nog steeds geen varkensstaartje dus zou het allemaal wel meevallen. Ieder jaar gaan er paar duizend mensen in nederland dood door griep dus niets nieuws.

  <abbr>Barry’s last blog post..Onwijs gezellig weekendje!!!</abbr>

Reacties zijn gesloten.