Ik heb 1000 Twitter volgers :-)

Vraag me niet hoe !? 😆 Helemaal eerlijk is het niet gegaan in de serie valsspelers.
Ik heb de dienst van tweepme.com gebruikt, de eerste 5000 konden gratis en levenlang deze dienst gebruiken en gelukkig was ik dankzij de about:blank twitterdump snel op de hoogte. Al met al zo als jullie aan de statistieken kunnen zien werkt deze dient perfect, het doe wat het moet doen, je krijgt er hoop volgers erbij zonder dat je er wat voor hoeft te doen, met de vraag of al die volgers wat aan jouw hebben, aangezien tot nog toe 100% Engelstalig is en jammer dat je niet de regio en land kan instellen.

twitter-1000

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Ik heb 1000 Twitter volgers :-)”

  1. @Robert Irving III : Als je aanmeeld krijg je iedereen die zich aanmeeld weer bij jouw en anderom ook, het kan een sneeuwbal zijn maar Nederlandse twitteraars hebben daar weinig aan en op een pepaald moment als mensen niet te lui zijn zullen ze je verwijderen als je te veel tevoorschrijn komt, ze verstaan er geen moer van.

    Al moet is zeggen dat ik daardoor al een paar interresante twitteraars ben tegengekomen.

Maak mij blij en geef reactie :D