Hoe ben je ooit op MADBELLO gekomen ?

En hoe kom je er van af ? Behalve dat ik bij jouw aan het spammen ben, vraag mijn af, hoe je ooit voor het eerst madbello in het algemeen hebt gevonden ? Via een link pagina, of Google, een zoekresultaat, social Nieuws, mijn andere sites, of wat dan ook. Ik hoop dat de lurkers hier, deze keer wat mededeelzaam zullen zijn, ben bewoon nieuwsgierig. Tientallen bezoekers ken ik wel, maar de rest van de honderden bezoekers die hier per dag komen zijn mijn een raadsel. Een prettig weekend en alvast bedankt voor de medewerking 😉

18 gedachten over “Hoe ben je ooit op MADBELLO gekomen ?”

 1. Hey Mike , hoe ik bij jou kwam? Jij kwam bij mij en dan kom ik terug met een tegenbezoek zo is het verlopen.Helaas kan jij nu niet meer met een tegen bezoek komen op dit moment.Wanneer ik terug ga komen en hoe of vorm heb ik geen idee van. Voorlopig zit het er even niet in. Maar ik weet jou te vinden!

  Alle liefs van Roos

 2. Ik ben hier sinds kort een vaste bezoeker, en dat kwam doordat ik ergens een vet commentaar van je zag staan.

  En je bierdieet trok me ook wel..

  En ja, ik vraag het mee ook wel eens a. Maar als iedereen die op mijn log kwam reageerde, zou ik een probleem hebben, want ik reageer op iedereen terug, en het zou een dag en nacht taak worden..

 3. Zag jou net op het ZapLog van Zapruder. Succes met je site.

  Prettig weekeinde.

  outlander Ron

 4. Ik zou het echt niet meer weten, Mike. Lekker belangrijk ook. Eens Madbello, altijd Madbello. Ik heb ook "honderden" bezoekers per dag en het aantal stijgt met de dag, maar wie iedereen is? Geen idee.

 5. Eh…hoe was het nu alweer? kwam jij het eerst bij mij op freeexpressions, of kwam ik hier het eerst? Haha, ik weet het niet meer!

  @Allen: Ik weet waar Roos is en weet wat er met haar is, en ik laat het aan haar zelf over om daar open over te zijn. Helaas is gelagzaal niet meer online, ik weet niet of ze terugkomt. Ze is niet ziek o.d.

 6. Ik denk dat ik ooit eens een reactie van je heb gelezen die me uitnodigde om eens een kijkje te nemen op je site. Maar helemaal zeker weet ik het niet meer…

 7. Mike, ik ben getipt door je partner. Ik las al een aantal weblogs en had behoefte aan meer amusement, cynisme en ander (leed)vermaak 😉

 8. Pff hoe ben ik hier terecht gekomen (ff hard na denken).

  Ik was ooit op een andere site en daar stond toen madbello.com tussen. De naam sprak me wel aan en dus op geklikt en het beviel me prima sinds dien kom ik hier altijd.

  Vraag me toch af of het vrouwtje van de Lidll hier ook mee kijkt. Je weet wel Mike het vrouwtje me de dakloze krant waar ik je ooit nog een foto van heb gestuurd :D.

 9. Nou ik was ergens op een blog berichtjes aan het lezen en zag die van jou tussen zitten. Zo dacht ik bij mijn zelf die vent heeft een grote mond zeg, zeker een Italiaan. FF kijken wat die te vertellen heeft en ja hoor bier en tieten precies waar ik het over wil hebben 🙂

Reacties zijn gesloten.