Berlusconi maakt leuke opmerking over ramp :-)

”Ze moeten het maar beschouwen als een weekeinde op de camping”, zei hij tegen een Duitse cameraploeg.

Tja ! Daar sta je dan met je bek vol tanden, maar niemand zal ontkennen dat het altijd weer lachten is met deze Italiaanse Wilders, overal waar hij komt, weet hij altijd iets leuks op te merken en of te doen.

Berlusconi de optimist: Het is net kamperen

Trouw - ‎1 uur geleden‎
Premier Silvio Berlusconi zei tegen een Duitse cameraploeg dat ze het maar moeten ’beschouwen als een weekeinde op de camping’. Iets minder opbeholpen was

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Berlusconi maakt leuke opmerking over ramp :-)”

  1. Megalomaan type met een groot Napoleon complex; ik geloof dat ergens voor de Franse Revolutie ook iemand toen het volk van de honger omkwam zei “dan eten ze maar koek en cake”. Is niet goed afgelopen met deze dame, die werd tijdens de revolutie onthoofd..

  2. IK zat vandaag nieuws te kijken en zag een vrouw huilend op hem af komen “Ik ben alles kwijt, wat moet ik nou doen?” “Ga naar een hotel” zegt hij tegen die vrouw… Ik d8 die man spoort niet….

Maak mij blij en geef reactie :D