Santo Daime mag drugs in Nederland invoeren

Eindelijk is de kogel door de kerk. Braziliaanse Santo Daime kerk mag via schiphol de zware hallucinerende DMT invoeren, dus het word tijd dat we met zijn alle de echte GOD gaan beleven.

Kerk mag drugsthee invoeren

De Telegraaf - ‎15 uren geleden‎
AMSTERDAM – De Braziliaanse Santo Daime kerk in Amsterdam mag via luchthaven Schiphol thee importeren die verdovende middelen bevat.

13 gedachten over “Santo Daime mag drugs in Nederland invoeren”

 1. 3 Het gebruik van Daime is inderdaad Alchemie. Niet een van Chemie vermengd met het consumentisme, escapisme en hyperindividualisme van de reguliere party-animal. De Daime-alchemie is een unieke vorm ook want collectief in de beoefening. En in de uitwerking hoop ik, dwz. ik ga met 'mijn kerk' voor totale wereldvrede, een wereld zonder opgelegde dogma's, een wereld van natuurlijk onstane respectvolheid jegens het leven. Deze kerk is slecht een klein onderdeel van een grotere beweging van mensen die een keuze durven te maken om het blind op de afgrond afstormen te stoppen en te kiezen voor het leven. Nee ik noem mezelf geen hippie, alhoewel ik door kleine kinderen wel zo word genoemd ("wat is een hippie voor jouw dan?", kind: "gewoon, zoals in Southpark"..)
  * ( het bestaan van de functie van commander kun je hierarchisch noemen, op een schip heeft de stuurman echter geen belangrijkere functie dan de kok, de maschinist of de uitkijk. Er kan een functionele taakverdeling bestaan die indien integer uitgevoerd, niets met positiemisbruik te maken heeft. Vaste afspraken over het reilen en zeilen kunnen de betreffende posities beschermen tegen schaduwkanten van de betrokken persoonlijkheid)

 2. . Bij het gebruik van de drank komen soms heftige emoties naar boven, diepe angsten, verdriet, boosheid etc. Dit samen met de bewustzijnverruimdende werking (noem het trippen) kan, zeker in grotere groepen, tot chaotische toestanden leiden van in het rond rennende, gillende mensen. Onzorgvuldig gebruik (setting) kan tot een (ernstig) nieuw trauma leiden. De trip is een droomwereld die vermengd kan zijn met de fysieke waakwereld (itt. het dromen in je slaap). Door de trip kun je oude onverwerkte trauma's (of-tjes) verwerken. Collectief hebben we heel wat onverwerkte onderdrukte zaken te zuiveren. (Dit is de brainwas waar Alex Polari op doelde). De drank kan hierdoor helpen geblokkeerde levensenergie vrij te maken en op die manier je fysieke en mentale gezondheid verbeteren. De structuur van de kerkdienst is ervoor om mogelijke problemen zoals fysieke en emotionele schade te voorkomen.
  –vervolg in volgende reactie–

 3. luister niet teveel naar die pro's mensen , mijn gezin is er van kapot nu. ze houden het handje boven elkaars hoofd , en de phsychonaut denk te weten hoe die kinderen op moet voeden (ja kinderen moeten het ook kunnen doen volgens de kerk). het is simpel , je moet een pakkie aan , je moet onbewust allemaal meetrippen , je kan nie zomaar weglopen van je hulpje. Leer mij het verschil met dit en de hitler-jugend Phsychonauten is een hyper individueel gebueren. Dus je hebt der een clubje die elkaar vol zit te praten met hyperindividualiteit. Bijna net een goa feestje waar speed geslikt is , onder de noemer van 'wauw lekkere xtc'. Echte hippies ontwijken deze engerds. Spiritualiteit is niet te koop. Trippen is als alchemie ,dus spiritualiteit krijgen dmv van opgeven van je ECHTE levensenergie. Je moet het doen maar niet als je meegaat in de omgeving van alleen maar PRO mensen om je heen.

  1. Jarno, ik moet denken aan een iets wat Alex Polari (Santo Daime "commander"* uit Brazilie) vertelde: Boze ouders kwamen op hem af en vertelden dat hij met die kerk hun dochter had gehersenspoeld. Zijn antwoord was: dat klopt, en dat was nodig ook…
   Ik vind jouw ongerustheid over het Daime-gebruik van je (ex-)vriendin heel legitiem, lief ook. Maar probeer eens wat zuiverder naar de zaak te kijken.
   1. is het werkelijk het bezoeken van de Santo Daime diensten dat wat jullie samenleven heeft bemoeilijkt (jullie woonden toch al apart?)
   2. De vorm van het samen-gebruiken van de Daime-drank heeft een vaste structuur, een design waar over na is gedacht. Het is waar dat de politie, het leger, de haagse straatveegdienst, verplegend personeel in een ziekenhuis en ook de hitler-jugend gebruik maakt van kostuums. Het is werkelijk een beetje kort door de bocht om te denken dat het de bedoeling van de Santo Daime is om het vrije denken van de deelnemers te onderdrukken. De 'kerkdienst' heeft een hoge mate van ritueel-element omdat dat diepere lagen van ons bewustzijn aanspreekt.
   –vervolg in volgende reactie–

 4. We hebben al veel Santo Daime rituelen gedaan. We doen in kleine groep in het midden van het land rituelen vlgs traditie Mestre Irineu.

  De 0,0017 % DMT mensen, is niets wat er in de thee zit.De thee is en spiegel die je eigen gedachten, kennis en onderbewuste spiegelt.

  Alles zit in je! Micro Kosmos -Macro Kosmos. Alles wat je tegenkomt heeft met je gedachtenwereld te maken. De resonantie van de hymnen,(liederen) zijn geordende trillingen die je beschermen op je ontdekkingspad. Het missen van een orde, is gevaarlijker omdat je kan verdwalen in jezelf en je de weg kwijt raakt.

  Religieuze ervaringen worden vaak verward met kerkelijke herinneringenen /dogma's en machtsposities.

  Ik zou zeggen als je bang bent voor religieuze bindingen of dogma's zoals ze gegrift zijn in je mind, dan zou je juist je traumatische ervaring kunnen genezen omdat Santo Daime je n.l. verlost van opgelegde "wijsheiden". Je mag het zelf onderzoeken wat waarheid is! Wel wil ik waarschuwen voor semi-rituelen met middelen die oftewel geen bescherming bieden of Santo Daime thee waar enorm veel bacterien en schimmels in zitten. We hebben helaas de onderzoeken thuis die dit beamen. Niet alle ayahuasca en Santo Daime thee is zuiver en kunnen dan ook veel vervelende bijwerkingen hebben. De moeilijkheid is dat men omwille van afleidingen zoals geld de kracht van de zuiverheid van het gebruik tenietdoen. Het is een thee voor de ziel en niet voor de materie!!!

  De mensen die planten, koken, zingen, bereiden, hebben weinig hulp voor levensonderhoud en zoals zovaak, de leiders hebben het luxe leven.

  Blijf wakker, waar je bent en waar je mee bezig bent ten alle tijden!!!

  Daimist vanuit de Amazone.

 5. Ik zie het zo Santo Daime Thee is iets puur natuurlijks als zoveel drugs. Ik heb het zelf ook gedronken en het geeft me levenslust en verbind mij met me hoger zelf, of wijzere ik.

  Van alles zeg ik altijd een beetje kan nooit schade aan maken de éne kan er beter tegen als de ander. Het belangrijkste is dat het je leert, niet zo maar te oordelen over andere mensen.

  Niemand is fout en niemand is slecht. Zoiets als Santo Daime Thee moet je zelf ervaren voor dat je er pas over kan spreken. De DMT stoffen die er in kunnen zitten zijn niet zo slecht als de chemische werking van drugs dat op straat verkregen wordt. Ik benadruk dan vooral de straatdrugs die zijn sammengesteld uit troep. Kijk drugs kan schaddelijk voor je lichaam zijn maar als na gaat waarom mensen het gebruiken werkt het voor hen positief in de geest. In Brazilie bestaan er ook bepaalde volken die Coké blaadjes eten en dat is dan puur. Die mensen worden niet ziek hebben geen last van depressie. Maar ze gaan wel dood ongeveer op hun 50levensjaar. En zo wat, laat het lekker zo. Wanneer ze andere om hen heen geen schade aanbrengen is het toch goed.

  Op de kerkmisse waar Santo Daime thee gedronken word mag je aanmelden wanneer je wilt. Niks is verplicht en alles mag. Voormij is het ook weer drie maanden geleden. Ik ga waarschijnlijk volgende week weer.

  Soms kan depressie, stres, te weinig zelf inzicht je meer schaden dan één keer in de zoveel tijd een bepaalde drugs.

  Voor somige mensen red dit hun leven bedenk dat dus goed voor er mee instemt iets te verbieden. Zuiker is ook een bepaalde druks, roken en Caféine ook. Niemand is voor de duivel, jij bestaat zelf uit de duivel en god. En we zijn samen allemaal één. Dus oordeel niet. Er zijn belangrijke dingen in de wereld om tegen te strijden. Bijvoorbeeld straatdruks, oorlogen, kindermishandeling. Waarom willen bepaalde mensen dan tegen de Santo Daime Thee vechten?? Vinden jullie het z'n intressant onderwerp. Mischien omdat je bang bent en behoefte hebt om naar iets te zoeken wat jou in je denkwijze kan veranderen. Wees niet bang en bepaal vooral zelf zonder te oordelen daar wordt je sterk van.

 6. Ben één keer met een vriendin naar de Santo Daime kerk geweest voor een spiriuele ontmoeting met onze gidsen en ik kan je zeggen dat hun thee in één woord geweldig is. Ik heb inderdaad contact gemaakt met de goden terwijl ik als psychonaut natuurlijk weet dat de DMT zijn werk deed op dat moment. Wat voor mij nieuw was dat ik ook stemmen hoorde, dat was voor mij een nieuwe sensatie die ik bijvoorbeeld met paddo’s of THC nog nooit had ervaren? En starofthesea; het feit dat DMT wordt aangemaakt in onze hersenen wil niet zeggen dat het goed is, endorfine en serotonine wordt ook aangemaakt in onze hersenen en toch zijn anabolen en XTC niet goed voor je. Slechts een kritische noot mijnerzijds en dat wil niet meteen zeggen dat ik werk voor duistere krachten of tegen Santo Daime ben…..

 7. Om nog terug te komen op de opmerking van OM aanklager, heroine en cocaine zijn geen stoffen die het lichaam zelf aanmaakt worden, het zijn zeer schadelijke zwaar verslavende stoffen die geen positief effect hebben op de gebruiker, mensen die dit gebruiken vervallen meestal in criminaliteit en egocentrisch gedrag.
  DMT staat onterecht op de lijst van verboden middelen
  DMT het molecuul dat in Santo Daime zit wordt wel bij ieder mens in de hersenen aangemaakt, hoe kan dat verboden worden??? DMT, the spirit molecule stelt ons in staat om ons 3e oog te openen. Het is van zeer hoge waarde om dieper inzicht te krijgen in de waarden en normen van de mens. Het opent je ogen voor de ware drijfveren vanwaaruit mensen handelen. het zuivert je van negatieve neigingen omdat je simpelweg gaat zien of het hogere, lichte of lagere, duistere intenties zijn, dan wil je wel voor het licht en voor het Goddelijke kiezen, dus voor liefde en mededogen.
  Als de aanklager Daime zou drinken zou hij zich rot schrikken van de drijfveren die hem tot het aanklagen van Santo Daime leiden.
  Viva Liberdade de Santo Daime!!! Viva!!

 8. chemische medicijnen zijn drugs.
  Santo Daime is een geneesmiddel. DMT-achtige stoffen zitten bij iedereen in de hersenen! Drug is voor dit geneesmiddel toch echt een misplaatste benaming.
  Mensen die tegen SAnto DAime zijn, werken voor duistere krachten, ze hebben het alleen zelf niet door, Jammer. maar SAnto Daime is licht en het licht zal zegevieren, het licht heeft al gewonnen!
  Ondertussen hebben we te kampen met agressie en ziekte door alcoholgebruik, massale ziekte door tabaksverslaving, mensen die legaal verslaafd zijn aan ritalin, alle gevolgen vande bijwerkingen van medicijnen en de medicijnen tegen de bijwerkingen, over de gevolgen van vaccineren maar niet te spreken. Kijk dat houd mensen tenminste ziek en daar kan dan aan verdient worden door de farmaceutische industrie. Over lijken gaan ze letterlijk.
  Iets waar mensen echt beter van worden zoals Santo Daime, wordt aan alle kanten geprobeerd de kop in te drukken, zo werken de krachten van de duisternis, en de media, die gaat daar lekker in mee. En ook de media heeft het zelf niet eens door waar ze aan mee werken…

 9. @ Yage : Maar wettelijk en scheikundig gezien bevat het DMT en de werking van dit middel werkt zo als je berschrijft alleen in de juiste setting en begeleiding, in de kerk dus.
  Daarbuiten is het gewoon een drugs waar je van gaat trippen.

 10. Ayahuasca is geen ‘drugsthee’ maar een ‘spiritueel medicijn’. Het is totaal niet te vergelijken met de middelen die wij onder ‘drugs’ verstaan. Ayahuasca reinigt zowel je fysieke lichaam als je ziel.
  Het heeft al vele mensen geholpen op hun pad naar verlichting en genezing.

Reacties zijn gesloten.