Vrije meningsuiting is ter ziele

rookgodijn.JPG 

Het verslag van Monique over de demonstratie en aanhouding op 9/11 in Brussel : Volgens Brussel (lees EU) hebben we wel het recht op vrije meningsuiting, maar mag het niet worden uitgeoefend. Het recht op vrije meningsuiting is door Brussel ingeperkt tot een schaduw van wat het zou moeten zijn ! U bent gewoon op de verkeerde plaats, op de verkeerde tijd, het is een adminstratieve aanhouding. Lees het heldere verslag verder op : Rookgordijn

12 gedachten over “Vrije meningsuiting is ter ziele”

 1. Zeker heel vreemd dat er niets te vinden is over die man. Nu ja, we weten wat we gezien hebben, wat een ander ook zegt, zoals die Andy op mijn site. De media vertelt niet veel, of het zijn leugens, of het gaat alleen over VB en dat is enorm jammer, het doet ook teniet aan diegenen die er voor hun vrijheid stonden en ook die opgepakt zijn. Maar goed, ik ben niet één van de organisatoren, want ik zou dat heel anders aanpakken! Dit is weer iets waar je je ervaring mee op doet en van leert.

  De kapsels van de agenten is expres zo kort, want het waren niet alleen gewonen agenten, maar speciale arrestatie teams. Vooral de mannen hebben kort haar, nagenoeg kaal dus. Dit voorkomt dat arrestanten aan het haar kunnen trekken (dit weet ik weer van mijn ex-zwager, die zit in zo'n team)

  Het krijgt nu aandacht, maar is de aandacht genoeg? Ik ben bang dat dit doodbloed en dat men het snel vergeten is. Het is nu de tijd om door te gaan….

 2. dat verslag heb ik zeker weten gelezen en het is natuurlijk heel erg dat dit is gebeurd. ik ben tegen extremisme in welke vorm dan ook

 3. Dat is zeer dubius dat je niets over die man kan vinden en nergens in de media word gemeld en als zo iets gebeur word je wel strijdlustig, maar het was in ieder geval spannender dan de demonstratie 9/11 in Den Haag die zapruder had aangekondigd.

 4. Ja, gisteren hadden we pas echt in de gaten wat er gebeurd was en dan lees je overal reacties en mensen plaatsen foto's enz…en dan is het wel even slikken, niet om het feit dat ik in de cel moest, daar lig ik niet wakker van, maar de ontreddering op de gezichten van die jonge franse meisjes, dat vond ik zeer triest. Maar we blijven strijdlustig, meer dan eerst. We zijn nu eerst bezig om een klacht in te dienen via onze advocaat in Antwerpen!

  Ik ben nu op zoek naar nieuws over die man die een hartaanval kreeg, maar kan niets vinden. Ik wil weten hoe het met hem is.

 5. Bedankt Mike! Haha, mooie foto gemaakt van het filmpje! Ik ben daar heel kwaad, want die agente begon te checken of mijn ty-rips wel strak genoeg zaten en trok ze nog even strakker! Ze zei daar tegen me dat ik me niet meer om mocht draaien, haha, deed ik wel natuurlijk, er zijn veel foto's gemaakt van iedereen die 'tegen de muur' moest staan. Dat werd gezegd: Volgen! tegen de muur!

 6. Ik las het toevallig net op het log van Mysterycouple. Te gek voor woorden. We leven in een democratie, en daar komt het recht om te demonstreren automatisch bij..

Reacties zijn gesloten.