De gewraakte Boekestijn Tweet

Wat een schandaal weer. Toont een politicus een beetje humor dan is het weer niet goed, laat de koppen maar rollen 🙂

boekestijn

VVD’er Boekestijn schoffeert Chinezen via Twitter

RTL Nieuws - ‎6 uren geleden‎
Boekestijn deed de uitspraak in een discussie op Twitter over het aantal slchtoffers van Mao. Boekestijn schatte dat aantal op 40 miljoen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “De gewraakte Boekestijn Tweet”

  1. er zit een negatieve klank aan het woord spleetogen. het klinkt racistisch, en schiet sommigen in het verkeerde keelgat. ik zie de ophef ook niet zo maar een politicus moet misschien wel beter op zijn woorden letten. stel dat een cineese politicus het over kaaskoppen had, is ook niet zo netjes. maar nogmaals; mij zal het aan mijn reet roesten. ik vind het ook leuker als je af en toe een raar woord gebruikt. de hele tijd zo correct is saai.

    Robert Irving III’s last blog post..leuk t-shirt

Maak mij blij en geef reactie :D