Ernstige bijwerkingen baarmoederhalskanker vaccinatie

1300 meisjes in Engeland met ernstige bijwerkingen door Cervarix baarmoederhalskanker vaccinatie : ZapLog.nl

29 gedachten over “Ernstige bijwerkingen baarmoederhalskanker vaccinatie”

 1. heey,
  ik heb de 2e prik net gehad.
  Bij de eerste had ik last van misselijkheid duizilig en last van mn ribben.
  Hoe kan dat??
  xx

 2. Ik heb de prik drie jaar geleden gehaald en ik heb sindsdien last van onverklaarbare griepjes en erge duizeligheid dus ik raad mensen aan om het niet te nemen.

  Het is gewoon puur vergif voor je lichaam en ik heb er na drie jaar nog steeds erg last van.

  1. ik haal de prik ook niet, ik heb informatie opgezocht en het is gewoon onverantwoordelijk als je je halsoverkop laat inenten omdat iedereen het doet. sorry hoor maar je moet ook zelf blijven nadenken als je zo'n prik haalt vind ik…

 3. Hoi ik heb gisteren de prik gehaald niks mis mee de prik zelf deed ook geen pijn nu wel last van mijn arm maar verder geen gekke dingen ofzoow gewoon niet geloven die onzin wie ze hier vertellen ik bedoel anders zouden ze toch niet zo veel meisjes oproepen om hem te halen? dat zou dan wel heel erg zijn

 4. Natúúrlijk IS Gevolg Dát Àls Iemand ze Behulpzáám ZÈLF Stéékt Mét Èèn Driedubbele Lading Van Die vaccins Dát Niét Àls Móórdáánslág Kán Wórden Behándéld Nóch Dóódslág.

  Dát Ziéke geesten Àls alexander pechthold én bende Politici liéten stéken Mét aidsdnaalden ÉN néer hálen mét bomaanslagen IS Natuurlijk Wèl Wát Anders

  Máár Ván Eerste Behulpzame Gevál Zoú Ik Bezwaarlijkheden GRÀÀG Àán Willen Zién

 5. ### @Robert Irving III

  10/03/2009 at 13:02

  dit zijn dus die indianenverhalen.

  juist het verspreiden van onjuiste informatie schaadt de gezondheid van vrouwen. Volgens Coutinho is het van groot belang dat ouders en hun dochters op basis van goede en juiste informatie bepalen of ze zich laten vaccineren. ###

  Àhr Áhr Àhr….coutinho ZÈLF Was Dé gene Dié VÀN Wége Mis informering Tijdens Een Lezing ZÈLF DOÒR Publiék Dé ZÀÀL uit gejouwd Wérd Dát hij ZÈLFS Dè MÈÈST BASALE Kennis Niét Hád Óf Vérstrékte.2010 … Wáár Ónder Bezoéker Micha Kat Dié Dáár Een Filmpje Ván Heeft ÉN AAN De Kritiéken Bij Droeg.Vlám IN Dé Pan coutinho wéggehóld.

  coutinho KÀN DÙS NIÈTS infórméren Óf bij Dragen Àán Jé Geluk EN Zaligheid…Wél róven

  LÈT WÈL : Mét griép ÈN multipele Baarmoeder Kánkerprikken Hééft Men Minstens 3malige toédiening kwik thiomersol aluminium ÉN Véle Diverse stoffen binnen Wáár Ònder Òók Verbóden Landbouwgiften Én "geheime stoffen"

  ÒÒk hadden ze mét de vogelgriepprikken VÀN TÈ VÒREN bij de EU VOLLEDIGE immuniteit tegen Elke Vorm Ván Vervolging Bestraffing Schade Aanspraken geregeld.Dán WETEN ze Dát ér Héél Wát Stinkt náást Dát ze zélf niét namen.Zál Dát Bij de Baarmoederhals Kánkerprikken Òók Zo zijn?

 6. Wist JE Dat Zélfs Dé makers Ván Die prikken hun Families NIET ingeént hebben…hún kindéren….ÉR NIÈT ÀÀN DÀCHTEN Dàt te géven.Zoú ér Wat Niét Kloppen DÀN….Dáár ér Òók NOOIT Een vogelgriep Wás ….Èn Dé Òórzaak Ván Dié virussen in Dé Baarmoederhalsjés Èén Géhéél Andere ÒÒRZAÀK HÈBBEN?

  Dé Aandoening Niét Èéns in dé top tién Dér Ziékten En Prioritéit Vóórkomt.

  Èn Dé Meisjés Mèt Dát virus ZÒNDÈR MÈÈR Òok Littékens ZÙLLEN HÈBBEN Àán Dé Baarmoederhalsjés …Jóngétjés ÒÒK Máár DAN ÈRGENS ÀNDÈRS…Ván Wège …GRÒÒTSCHÈÈPS JÀÀRLIJKS GEORGÀNISÈÈRDE GÉWELDDADIGSTE groépsvérkráchtingen MÈT MISBRUIK schóolsystémen ….NÀÀST Sporen Ván Allerlei Àllersmerigste drugs Èn chemicalién

  Drent tristan van der vlis jared lee loughner kim de wilde Én robert m etc etc ZIJN NIÈT UNIÈK Máár énkélen Ván Een Zéér Groot leger Volkenmóórdenáárs Dàt Overheden en Instanties Misbruikén vóór hun doelen.

  DÀT SÒÒRT Vérkráchtérs LIJKT MÈ ÈCHT ZIEKTE TOPPRIORITÈIT NÙMMÈR ÈÈN.

 7. heey,

  IK heb een paar dagen geleden de 1e prik gehaald, en was meteen al die dag heel erg vermoeid. Nu ben ik ziek, terwijl ik eigenlijk nooit ziek ben. Zou dat door die prik komen? Ik las ook dat er zelfs meisje epeleptische aanvallen hebben gekregen na die prik, hier ben ik echt heel erg van geschrokken. IK weet niet meer of die prik wel te vertrouwen is en ben bang dat er echt gevaarlijke bijwerkingen zijn. Ik twijfel nu of ik die 2e en 3e prik wel moet halen. En zou die vermoeidheid en dat ik nu ziek ben door die prik komen? Mag ik hier alsjeblieft antwoord op, want ik zit er echt mee!

 8. haay, ik weet niet wat ik moet geloven maar ik heb zelf de 3 prikken gehad en met my gaat het prima, nergens last van helemaal niks. na die prik heb je alleen een dagje een klein beetje spierpijn. stelt niks voor. er word egt een heel probleem van gemaakt

 9. Link voor meer informatie en achtergronden !

  Praat er over, informeer iedereen, roep mensen ter verantwoording.

  Wie wil laten vaccineren; gebruik de verklaring om voor te leggen aan medisch personeel. https://sites.google.com/site/informationpagessyn

  Voor wie wel gevaccineerd is: ontgiften op metalen- chelatie, hoog gedoseerde vitaminen, immuunversterkers en bidden.

 10. helaas mijn dochter is ingeent en nadien niet meer ongesteld geworden volgens de medici staat het niet met elkaar in verbang maar heb mijn twijfels een oorzaak kunnen ze niet vinden

 11. Beste Giovanna,

  Ik las je reactie en wil je graag helpen.

  Diverse meisjes heb ik in het voorjaar weten te weerhouden van een vaccinatie door actie te voeren.

  Echter veel moeders hebben hun dochters toch de vaccinatie laten geven…..

  Neem even contact met mij op, dan gaan we kijken hoe je van die pijn afkomt.

  Groeten,

  Jack van Dijk

 12. @ GiiOo. : Bedankt voor je reactie, gaat het nog een beetje, ben je al wat wijzer geworden ? ­čśë Beterschap.

 13. Heejj

  ik heb de prik wel gehaald een half jaar geleden maar sinds een half jaar loop ik ook alweer met een verschrikkelijke pijn dat lijkt te voelen in mn blaas maar de dokter komt er niet achter wat het is op het begin volede het als blaasontsteking maar dan nog 10x erger en nu is het nog erger ik ben aan het kijken of nog meer meisjes hier last van hebben die ook zon prik hebben gehad, of die er gwn last van hebben want dan weet ik mischien waar het aan kan liggen..

  graag reactie want leef elke dag met een verschrikkelijke pijn die niemand begrijpt!!!groetjesd giovanna

 14. Er zijn verschillende dingen uit het onderzoek gekomen.
  Zoals op de site staat aangegeven dat er geen bijwerkingen zijn ze zeggen dat dit kwats is maar als dit nou niet is?
  Als er nou echt bijwerkingen van zijn. Of niet ouders staan voor een moelijke beslissing vinden jullie ook niet dat het niet bij elke inenting zoveel ophef van is dit is de enige. Het programma radar was aangegeven door personen die voor en tegen het vaccin waren Hier kwam niet veel uit.

  P.s. ik laat mijn kind dit niet doen als het beter getest is wel dan moet ik er meschien wel voor betalen maar beter goed getest dan minder goed.

 15. Mijn dochters krijgen ze gewoon niet.
  Natuurlijk hebben ook zij een inbreng hierin.
  Maar als ik zie dat zelfs waar ze gevaccineerd worden, ze onjuiste informatie krijgen, degenen die ze vaccineren hulp voor informatie moeten vragen aan derden, die zelf dan ook niet weten wat precies te antwoorden, dan denk ik dat de meisjes puur proefkonijnen zijn.
  Ook bij mijn dochters op school worden alle meisjes geindoctrineerd de prik te halen. De leerkrachten die dat doen weten werkelijk niets zinnigs van de voor en nadelen te vertellen! Deze leerkrachten hebben niet eens de moeite gedaan de positieve sites te bezoeken om hun stellingen kracht bij te zetten.
  Ze komen alleen maar aan met onzinverhalen dat de rpik hun levenslang beschermt (wat onjuist is) en dat juist meisjes die al geslachtsgemeenschap hebben gehad ze absoluut moeten halen (wat pertinent onjuist is!)

  Geertje’s last blog post..Spoedreis naar Frankrijk

 16. Iedereen die ik ken, en die de prik al heeft gehad, vind de prik erg mee vallen. Het voelt gewoon 2 dagen als spierpijn. En dan nergens meer last van.

 17. 1300 klachten, maar “onjuiste informatie schaadt de gezondheid”.
  Conclusie: Het RIVM liegt.

  Je kan beter vandaag gezond (en in leven) blijven, dan over tig jaar misschien iets minder kans hebben op een bepaald soort gezwel. In Nederland ligt ook al iemand op de intensive care.

 18. dit zijn dus die indianenverhalen.
  juist het verspreiden van onjuiste informatie schaadt de gezondheid van vrouwen. Volgens Coutinho is het van groot belang dat ouders en hun dochters op basis van goede en juiste informatie bepalen of ze zich laten vaccineren.

  Vorige week maandag was de eerste dag van de vaccinatie, die beschermt tegen twee typen van HPV, het virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Deze twee typen zijn samen goed voor zeventig procent van alle gevallen van baarmoederhalskanker, een ziekte die elk jaar bij ruim zeshonderd vrouwen wordt vastgesteld en waaraan jaarlijks meer dan tweehonderd vrouwen overlijden. Vaccinatie zou deze cijfers kunnen halveren.

  Robert Irving III’s last blog post..877117 studios

Reacties zijn gesloten.