Google Nieuws Widget voor op je site

Je kan het al hier aan de rechter kant zien. Het laatste nieuw van jouw keuze in een flitsende diashow met verschillende linken.
Je kiest de hoofd categorie en de sleutel woorden die het nieuws moet bevatten, land en taal en klaar is kees. Je hebt helaas keuze uit alleen twee formats : 728×90 Leaderboard of 300×250 rechthoek en dat is het voorlopig, maar niet minder leuk voor als het goed bij je site past, copy and paste waar je het wil hebben en het doet het gewoon
NewsShow Wizard – Put Google News on Your Web Page

Of anders als dit niets voor je is, deze wordpress plugin widget voor je sidebar misschien een alternatief : Google Nieuws van Olav Kolbu een rss-feed van de door jouw gekozen nieuws met foto en al.

3 gedachten over “Google Nieuws Widget voor op je site”

  1. @ Belinda : Voor zo ver ik weet kost het mijn geen bandbreedte, alles komt van Google en dat zit best goed, en zo als ik het zan zien is mijn site niet echt trager door geworden, die Gggloe widgets zijn best rap.

    @ Jager : Ik ben geen MAC geld 😉

    madbello’s last blog post..De Tovernaarsberg vs Univé/Compander

  2. Ik ben d’r niet gek op, al die gratis reclame voor google. Het zuigt bandbreedte waardoor je website trager en trager wordt maar ik wens jou natuurlijk veel plezier ermee! 😛

    Belinda’s last blog post..Idioten…

Reacties zijn gesloten.