Allah bestaat waarschijnlijk niet

En daar ben ik personelijk wel 100% zeker van en waarschijnlijk bestaat God ook niet. Quote uit de Metro krant.

god-bestaat-waarschijnelijk-niet

Stop met piekeren en geniet van het leven zou ik zeggen. Of stop met leven en ga geloven. Geloof de bron van alle kwaad en oorlogen in de wereld.
De vraag is natuurlijk waarom atheïsten deze reclame de wereld in slingeren ? Buiten dat het even aan het denken zet is het een prima tegenhanger van de alles opdringerige mening van gelovigen aan de mensen die gewoon hun leven willen leven zonder maar constant denigrerend beoordeeld te worden door kortzichtige mensen die geloven in de geïndoctrineerde vervalste letters in oude boeken. Fuck-OFF, zelf de politiek is doordrenkt door het geloof en laat zich de politieke agenda bepalen.
Ik vind mensen die geloven nu wel onderhand heel vervelend worden als ze hun mening buiten hun eigen huiskamer ventileren en moet je dan horen de beroering als je stelt dat er geen God bestaat en laat staan als je overtuigd bent dat geloof eigenlijk een smerige Ziekte is aangrenzend aan een zeer besmettelijke psychische stoornis.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D