De HEMA in Parijs ???

Voor veel Nederlanders in Frankrijk is een natte droom uitgekomen. Echt ! : Volkskrant.nl

7 gedachten over “De HEMA in Parijs ???”

 1. Wat ongelooflijk leuk dat de Hema in Parijs geopend is. Maar helaas, ik woon in Rennes (Bretagne) en ga voorlopig niet naar Parijs.
  Maar waarom geen echte Hema rookworst ? Ik ben ervan overtuigd dat de Fransen die ook heerlijk zullen vinden, net als Tom Poezen. En Nederlandse drop ? Daar houden de Fransen van (ze houden zelfs van zoute drop). Ik neem altijd kilo’s mee uit Nederland.
  En echt Nederlands bruinbrood (maar niet op Franse manier), op z’n Nederlands. Dat brood mis ik het meeste in Frankrijk met de drop.
  Stroopwafels vinden de Fransen inderdaad heel lekker, ik neem ze altijd mee op mijn werk (van die mini stroopwafeltjes), als ik in Nederland ben geweest en die zijn zo opgegeten.
  Ik zal het meteen aan mijn dochter vertellen, die dichtbij Parijs woont.
  Veel succes voor deze Hema !
  Ada

 2. Echt meegemaakt bij een inburgeringscursus; “Noem een echte Nederlandse winkel”. Antwoord uit de MultiCultiHoek: HEMA en De Blokker. Nou, nu HEMA écht internationalliment gaat, blijft alleen De Blokker over? En leg die Fransen nu maar uit dat HEMA staat voor “Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij”. Je ne snappez un moer ermeer van.. 😉

Reacties zijn gesloten.