Kanker wereld

youssif.bmp

Ik ga liever dood, dan mijn zoon zo te zien. Geef haar maar ongelijk. Een beeld van islamitisch zinloos geweld. Wat aan de andere kant van de wereld gebeurd, kan je ook in je huiskamer zien. Bedankt Balkenende, Blair en Bush, als Saddam Hussein nog geleefd had, was het niet gebeurt, al is het zeer kort door de bocht. Dit beeld heeft mijn dagen bezig gehouden, kijk maar diep in zijn ogen, de ziel van een onschuldige kind en mijn hart huil weer. De Pers

14 gedachten over “Kanker wereld”

 1. Ja maar mischien gaat het nu wél deze en gene interesseren dat de israelieten CONSTANT de Wereld in Brand zetten?

  Als Je Dát gaat Bestuderen en Volgen Zul Je snel Zien dat ze over al DIRECT OF INDIRECT verantwoordelijk voor zijn WERELDWIJD EN STEEDS…OOK WEER de Doden op een Zuid Koreaans Eiland ,dank zij de machinaties met hun kersverse nieuwe duitse duikbootjes en mooie Duitse torpedootjes!

  DÀN MOET Je ook er bij gaan beseffen dat ze de MEERDERHEID van Deze regering uitmaken…zitten nu in elke partij,En Je Dán Gaan Af Vragen HOÈ Wij toch Steeds aan al Die troubles KOMEN Van GEBOORTE TOT EN MET ONZE DOOD!

  En Zó Niet ,steek de Kop van Je Kind dan gelijk zelf in de Fik , dat scheelt belasting aan de joden die het dan voor je doen steeds ,en Je kunt dan meer Benzine kopen voor de rest van je familie!

  En blijf voor al iets mét ook maar één jood er in óf één moslim er in kiezen , scheelt weer in de benzine!

  Ook hoe meer moslimvarkens desto minder Koppen van Je Kinderen Je in de fik hoeft te steken , omdat die ze massaal Misbruiken en prostitueren, tot islamklopjachten op Je Kinderen van af acht jaar in de Buurten aan toe!

  Of neem een marokaan of afrikaan ,die zitten ook al achter je Kinderen aan , om geen aids te krijgen ,maar te geven!

  Ach oech oeei jankie jankie wát érg oehhh…kies voor al wéér een jood en ga al vast liggen in de Goot!

  Zou Zeggen , Koos je zélf toch voor ?

  Ga de door jou gekozen aboutaleb eens Vragen Hoé Veel Van Onze Kinderen Die heeft gemoleseert met zijn joden vrienden samen!!!

  Óf die cohen ,rutte,verhagen,pechthold,hirsch ballin,kok, óver hoé Veel Kinderen Door hen Voor de Rest Van Dit Bestaan er Erger aan Toe Zijn Dan Dat jochie!

  Loop naar de Hèl met je geach en geoi en Jé joden mét hun geklooi!

Reacties zijn gesloten.