POEP houdt je huis warm

poep

Waar hebben we al die jaren toch moeilijk gedaan tegen die arme boeren. Jaren lang zijn ze gepest met mestquotums terwijl ze dik aan hadden kunnen verdienen aan al dat koeienmest, zo’n simpele bestemming die al jaren word gebruikt in de derde wereld, zou het geen idee om ons eigen uitwerpselen te verzamelen ? Lees het maar verder in de wakkere krant van Nederland : Telegraaf.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “POEP houdt je huis warm”

  1. We horen nu al decennia over biogas, maar nu eindelijk wordt er eens wat mee gedaan. Ik vind het een gunstige ontwikkeling!
    Ik vraag me af waarom men niet eerder op het idee kwam om een boerderij rechtstreeks “aan te sluiten” op een woon wijk.

  2. Gisteravond was hier een heel stuk over op tv. Vind het toch wel een mooie oplossing, de boer is van zijn poep af en de mensen zitten lekker warm. Hoop wel dat die boer iets van een vergoeding voor krijgt.

Maak mij blij en geef reactie :D