PsyQ psycho medische programma’s

BAAS IN EIGEN BREIN

IMAGE_223.jpg

De eerste tekenen van de opstanding tegen de farmaceutische en psychiatrische industrie en sinds ik deze documentaire heb gezien : Psychiatrie een industrie des doods, begrijp ik deze gekalkte tekst beter. Ik zag het toevallig vanmorgen en kon het niet laten om het te vereeuwigen voor het weer weg gewassen word.

Het staan niet op de foto, maar is ondertekend door : anarchie.gif

4 gedachten over “PsyQ psycho medische programma’s”

  1. Toevallig op canvas een soortgelijke docu gezien, maar dan nog uitgebreider. Fabrikanten die de plaats van de huisarts overnemen, en de huisarts daar voor betalen, om zo aan potentiele gebruikers van hun medicijn te geraken. Gewoon ziek om te zien…

  2. En weet je wat het erge is… het is niet alleen bij de psychiatrie zo! Er zijn heel veel ziektes waarvan ze niet precies weten hoe het ontstaat, maar ze weten wel precies welke medicijnen je moet gebruiken (de pharmaceutische industrie samen met behandelende specialisten lachen zich te pletter en verdienen bakken met centen over de ruggen van de patienten). Bah….

  3. Je neemt een (nog) niet volledig uitontwikkelde jonge wetenschap, de psychiatrie , je laat deze aansturen door de commercie (i.c. de farmacie) én daar bovenop een zorgstelsel die alleen kijkt vanuit kosten en NIET resultaat- of baatgericht…Ziehier een "industrie des doods" is geboren? PsyQ; ik hoop dat ik NOOIT bij jullie terecht kom?!

Reacties zijn gesloten.