Kunnen we ons eigen planeet terug krijgen ?God Voor Dommen hij is echt leuk en wie weet wat deze God ons nog meer gaat brengen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

10 gedachten over “Kunnen we ons eigen planeet terug krijgen ?”

  1. @SirCumSized: Precies! Die macht houdt de angst in stand bij de mensen, en zo is het balletje rond. Het heeft m.i. ook niets met religie te maken, maar met een groot sektarisch geheel.

  2. @Monique : good reply! De mens heeft altijd de neiging om het onverklaarbare buiten zichzelf te zoeken, da's veel gemakkelijker dan in jezelf te geloven. Hierdoor geef je religies en hun verkondigers tegelijkertijd de macht.

    Waanzinnig goeie clip en applaus voor de maker en poster, klap klap, klap…

  3. Geweldig! Klasse! Hahaa, So much time to finding God…en iedere gelovige claimt God gevonden te hebben. Zoveel tijd verdoen ze met het bovennatuurlijke te veinzen, in god te geloven i.p.v. te vertrouwen op hun eigen verstand.

    Opzouten met al die religies, ik heb mijn buik er van vol!

Maak mij blij en geef reactie :D