Google Earth in space

Google Earth in space ? Ja ! Je leest het goed. Google gaat zijn grenzen verleggen omdat deze aardkloot niet meer genoeg is voor deze gigant. Maar die nieuwe toepassing is gewoonweg geweldig. Lees het verder op de : NOS en het programma is hier te downloaden. En daar kan je de madbello space gallery bewonderen 🙂

9 gedachten over “Google Earth in space”

  1. De ruimte is inderdaad indrukwekkend. Ik vraag me wel ineens af, waarom "gelul in de ruimte" dat dan niet is. (Geintje tussendoor, Mike.) Maar jouw foto's vind ik wel mooi om te zien. Ik ga er vanuit, dat ik na mijn dood wel zie wat er allemaal tussen hemel en aarde is. Nu leef ik hier en daar wil ik van genieten, als het even kan.

  2. Bruut, man. Had je 20 jaar geleden ook niet gedacht. Van achter je pc de ruimte inkijken. Vet kicke. (overigens, jou space gallerie is ook kick, wellicht pik ik een keer een plaatje..)

  3. Ik heb ook geen moer verstand er van, maar die afstanden doen mijn duizelen en die foto's geven de nietigheid en de onbenulligheid van de mens aan 🙂

  4. Ik las het vanmiddag, geweldig dit. Ook al heb je geen moer verstand van alles wat met het heelal te maken heeft, zoals ondergetekende :lol:, dan nog is het hardstikke leuk. Bedankt voor de link naar de download, ik ga het proberen!

Reacties zijn gesloten.