Srebrenica een HOAX ?

rodezon.jpg

Vandaag de afsluiting van het tweeluik van dit kan niet waar zijn, met de vraag of Srebrenica een HOAX was. Dus lees : Deel 1 & Deel 2

4 gedachten over “Srebrenica een HOAX ?”

  1. Bosnische moslim-politici zijn constant oppompen en het manipuleren van de nummers van de moslim-slachtoffers, met name die in en rond Srebrenica. Elke moslim die stierf in Srebrenica gedurende de hele oorlog werd genoemd als gedood in juli van 1995.11 juli vorig jaar was ook dezelfde theater met de zogenaamde slachtoffers uit Srebrenica,en volgend jaar weer!Moslims willen altijd slachtoffers rol! Hoe zit het met de 1300 afgeslachte Serviche burges rond Srebrenica?

    Totaal van 3.215 organen hebben is begraven op de Srebrenica Memorial begraven. Honderd overledende burgers zijn overgebracht naar de Srebrenica Memorial begraven uit andere begraafplaatsen, en reburied met islamitische burial rituelen,en ze zijn nu schlahtovers van genocide.Veel graven behoren toe aan moslims die al in 1992 werden overleden, in de omgeving van Screbrenica,veel van hen is gesneuveld,en hun lichamen werden na de oorlog gevonden, geïdentificeerd en samen met de slachtoffers[hoeveel?,niet duizenden,en niet duizend!] van de massamoord begraven,en daardoor leek het aantal slachtoffers van de massamoord hoger.Met behulp van een vals nummer zoals 8000 of 10.000 en roepen zij” genocide “geeft aan dat in Srebrenica is nog steeds gebruikt wordt 14 jaar later als een politieke kwestie. Tja, wij hebben de Bosniche moslims gesteund['Naser Oric,Jihadstrijders, ], dan kunnen die toch geen oiorlogsmisdaden hebben begaan, toch?

  2. waarheid komt meestal 30 jaar later….

    Serviërs zijn geen goud maar dat waren de andere ook niet en westen heeft helemaal een vies spelletje gespeeld met aan kop Amerika.

Reacties zijn gesloten.