Mooiste ontvangen Kerstkaart

bestwishes2

Via de gewone brievenbus komen elke jaar weer ladingen vol. Al doe ik er zelf niet aan mee.Maar de virtuele brievenbus staat ook roodgloeiend er bij en niet alleen via mail, maar via Hyves en Twitter krijg je ook een hele berg beste wensen binnen.
Maar de allermooiste wens van 2008 is zeker die van blankie.nl
Persoonlijk, mooi en tijdloos. Hier zijn verhaal : Kerst- en Nieuwjaarskaarten en vergeet ook niet de mooiste onthulling van het jaar te lezen : Is kerst in December een hoax?

bestwishes1

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Mooiste ontvangen Kerstkaart”

 1. Ik ben allereerst blij. Blij dat iemand mijn kerstkaart zo weet te waarderen. Ten tweede kom ik hier altijd graag, vanaf het begin dat ik online ben en blog schaar ik je tot mijn meest gewaardeerde digitale vrienden. Bedankt. 😉

 2. Ja, ook bij mij komen de kerstkaarten steeds binnen.
  Ik kan niet schrijven, dus ook ik doe er niet aan mee; ja, via de mail!
  Hoop dan maar, dat ik alle mailadressen heb 🙂
  Sinds Ziggo kunnen er helaas maar een paar tegelijk, dus extra werk.

  Maar die kerstkaart is wel een hele mooie!!!!
  Wens jou ook een geweldige kerst!

Maak mij blij en geef reactie :D