madbello.nl geüpgrade naar WordPress 2.7

wordpress-27.jpg

Update 02 : Nu werkt deze blog in tegenstelling tot gisteren wel in Goggle Chrome, echt maf en zou het aan mijn PC liggen ? 😉

Update 01 : Zo als jullie kunnen zien werk mijn blogje weer na een avond en nacht er uit te hebben gelegen. Frank van werkschuwtuig.nl (mijn held) kwam met de tip waar het probleem besproken werd : wordpress.org/support en zo te zien ben ik niet de enige met deze probleem :
Disable Canonical URL Redirection Wat het mag zijn is mijn nog de vraag, maar het instaleren van deze plugin was het probleem voor zo ver ik kon zien opgelost, als is madbello.nl ondanks de plugin niet in Google Chrome te zien, wel in FireFox en Explorer. Het rare is dat ik deze template op mijn test pagina : spraakloos.nl/testarea al uitgebreid met wordpress 2.7 had getest en geen enkele probleem ben tegen gekomen, dus waar het precies aan ligt blijft het voor mijn een raadsel.

Leuk ? Niet echt, het zichtbare gedeelte van mijn weblog is weg en krijg deze bericht te zien na lang laden van de browser :

Oneindige lus

Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.

De browser is gestopt met pogen het opgevraagde item op te halen. De website verwijst het verzoek door op een manier die nooit zal worden voltooid.

 

* Hebt u cookies die nodig zijn voor deze website uitgeschakeld of geblokkeerd?

* NOOT: als het accepteren van cookies van deze website het probleem niet oplost is het waarschijnlijk een serverconfiguratieprobleem en niet uw computer.

Maar voor de rest achter de schermen in mijn dashboard ziet er prima uit, echt 2.7

Vraag mijn niet hoe ik dit ga oplossen. We zien wel, zo’n ramp is het ook weer niet, ik heb zat blogs.

16 gedachten over “madbello.nl geüpgrade naar WordPress 2.7”

  1. Mis je altijd toch als je niet bereikbaar bent, Madbello hoort bij mijn dagelijkse rituelen. En dat moet niet verstoord worden, anders krijg ik rare trekjes 😀

  2. @ Frank : Ik zal inderdaad kijken hoe de verschillende blogs een .htaccess hebben, ik weet dat ik eens daar mee wat gedaan heb hier daar, maar dat is zo lang geleden en sommige handelingen doe je maar eens in je leven en hopelijk nooit meer 😉

  3. Het zou alsnog goed aan de .htaccess kunnen liggen hoor. Bestanden die met een punt (.) beginnen zijn op *nix besturingssystemen verborgen en misschien dat je ‘m daarom niet ziet.

    Als er echt geen te vinden is, moet je even contact opnemen met je hoster, dan moet daar iets veranderd worden.

  4. @ Frank : Ik heb geen .htaccess file kunnen vinden, maar het rare is dat ik op deze domein en andere domeinen verschillende blog heb draaien en de enige die problemen geven zijn juist de weblogs in de hoofd root van het domein. Maar als ik eens tijd heb ga ik kijken of al die oplossingen helpen, maar voorlopig doe die pluin goed zijn werk.

  5. Het ligt aan de bepaalde serverinstellingen. Je kunt het geloof ik ook oplossen door bepaalde regels in je .htaccess aan te passen. Google biedt hierbij vast uitkomst.

    (Bij mij (en de meeste WP’ers denk ik) verliep de upgrade overigens vlekkenloos.)

  6. Voor zo ver ik kan zien werk’t prima hiero, dus zo’n lutser ben je ook weer niet. 😆

Reacties zijn gesloten.