Waarom ik hier nog WordPress 2.2 gebruik

wordpress-27.jpgNiet uit luiheid. Alles bij mekaar heb ik misschien bijna tien actieve weblogs en een test blog. Op het testblog draait 2.7 al en kan niet ander zeggen dat het geweldig strak en gelikt uitziet en zo op het eerste gezicht werkt het lekker. De rest van de andere blogs draaien van 2.3 tot 2.6 en de verschillende tussen versies, altijd leuk om het verschil te zien, vooral als het blogs zijn waar ik niet dagelijks actief op bent, maar mijn bezwaar op het weblog is waar ik wel dagelijks iets op doe is dat als ik plaatjes wil invoegen, uploaden of wat dan ook, dat het een stuk langer duurt en een stuk meer kliks nodig hebt om een foto te kunnen plaatsten, het is natuurlijk wel hellemaal mooi zo’n overvloeiende scherm, maar op zijn minst duurt het 5 keer langer dan de oude manier en dat irriteer mijn mateloos.

Ben ik de enige niet of ligt het echt aan mijn ?
Dit is echt mijn enige irritatie factor waarom in nog niet naar wordpress 2.7 heb geüpgrade en het zal een kwestie van tijd zijn, vandaag of morgen, maar blij ben ik er niet mee, vooral omdat ik veel met foto’s doe en niet vrolijk word als ik er 15 achter mekaar voor een item moet uploaden en zelfs met versie 2.7 is dat niet verbeterd.

8 gedachten over “Waarom ik hier nog WordPress 2.2 gebruik”

  1. Ik ga die site eens goed doorlezen 🙂 Lijk me wel aardig om te weten wat jij aan mij hebt door te geven of moet je me dan in RL zien?

  2. @ Monique : heb je de disclaimer gelezen ? ook al wijs ik daar mensen op dan blijven zijn geloven in het medium, allemaal wild vreemde mensen, maar volgens mijn nog erg jong en ben zelf gevraagd om als medium een lezing te komen geven op een school 🙂

    Ik denk wel dat iedereen wel een stukje mediumschap in zich heeft 😉

  3. Ik heb nergens last van, afbeeldingen plaats ik via photobucket, maar het kan ook direct vanaf de schijf. Ik ben blij met 2.7 want nu doet visual het weer en daarvoor niet.
    Zoveel weblogs? Waar gaan die over dan? Nooit geweten.

Reacties zijn gesloten.