Relativiteitstheorie = HOAX

images.jpgDe relativiteitstheorie van Albert Einstein is een HOAX, nu blijkt dat je sneller dan het licht kan reizen en de jaren geldende theorie op lossen schroeven zet. Alles wat met tijd te maken is niet meer zo als het was en dat hebben we te danken aan twee Duitsers. Je zou al ergens kunnen arriveren nog zonder van huis te zijn vertrokken. PLANET

12 gedachten over “Relativiteitstheorie = HOAX”

 1. Ben iets eerder terug dan verwacht ivm het bericht dat de oudste onploffende ster is ontdekt, een 13 miljard lichtjaar geleden.

  Ik ben gaan rekenen en wou even iets kwijt.

  Het licht heeft een snelheid van 300.000 km/sec.

  Dat is per jaar 60secx60minx24uurx365dagen=9,4608 tot de 12de macht km. Dat is de afstand wat het licht aflegt in 1 jaar.

  Het licht was volgens de informatie 10 dagen zichtbaar en hieruit volgt de berekening (10:365) x 9,4608 tot de ……=25920 miljard km.

  Het moment dat de ster explodeerde tot doving had het licht deze afstand van 25920 miljard km afgelegd. Een sliert van 25920 miljard km lang?

  Mijn som klopt wel hoor! Mogelijk zijn deze slierten wel de zogenaamde vallende sterren en kometen die ooit zichtbaar zijn aan een heldere sterrenhemel.

  Maar bij een explosie van een ster is het vrijkomende licht niet alleen zichtbaar op onze aarde. Aan alle 3d kanten is het zichtbaar.

  Dus ook op een planeet aan de gene zijde van die ster of hemellichaam. En dit alles bewaarheid mijn eerste verhaal van 21 oktober. Op het tweede kom ik ook nog terug.

  Groetjes john Heijmans.

 2. Dus tijd is beinvloedbaar. Hier uit volgt dat tijd geen constante is.

  En dat is de volgende dimensie waar we in gaan. De vierde dimensie.

  Tijd is ook iets fictiefs. Het is naar onze maatstaven en ijkingen vastgelegd. Maar de aarde draait niet constant om zijn as, netzoals de andere planeten in ons melkwegstelsel. Alles heeft invloed op elkaar. Noem het maar in onze termen de zwaartekracht. (magnetisme). Zoals de maan invloed op ons waterniveau heeft.

  (eb en vloed). Het zou zo maar kunnen dat een dag maar 22 uur duurt i.p.v. 24 uur. Iemand van 60 jaar is dan in verhouding echt 55 jaar oud. Dit wel met een lineaire verandering in draairichting snelheid van onze aarde rekeninghoudend en ook met alle verdere invloeden van andere planeten van ons melkwegstelsel.

  Kom hier nog op terug.

 3. Einstein had gelijk!

  Je moet sneller als het licht gaan.

  Er is maar een ding sneller als het icht en je kunt tijdreizen.

  De ruimte is sneller dan licht want het licht moet zich verplaatsen

  in de ruimte. Eerst is er ruimte dan is er licht.

  Je kunt licht alleen zien als het van a naar b gaat.

  Omdat het herkenningspunten heeft. Geen herkenningspunten dan ook geen licht. Deze punten kunnen zich alleen maar in de ruimte

  bevinden waar ook maar mogelijk is. Geen ruimte dan ook geen punten en dan ook geen licht.

  Groetjes John Heijmans.

 4. dus als je op aarde zo snel gaat als het licht gaat de tijd dan ook rappen op de planeet zelf dan by de persoon die aan de lichtsnelheid zit???

 5. @ SirCumSized : Astraal reizen kunnen we nu al 😉 Sluit je ogen en treed uit je lichaam 🙂

  @ NickN : Je bent terug, lekker gehad ?

 6. ….en daar kom ik weer met "Nikola Tesla" die heeft het al in 1930 of zo die theorie van Eiinstein in twijfel getrokken.

 7. Ik vind dit één van de grootste ontwikkelingen op dit moment. Kunnen we dadelijk misschien "astraal" reizen? Beam me up, Scotty, right now 😉

 8. Ik had het inderdaad ergens gelezen; vreemd idee.

  Hoewel, ruimte en tijd is "slechts" een dimensie.

  Leuk dat eindelijk bewezen is dat de snelheid van het licht te bereiken is, na al dat inderzoek al die jaren.

Reacties zijn gesloten.