Door Sandd ontslagen postboden Rick Timmer aangenomen door TNT

Door Sandd ontslagen postboden Rick Timmer aangenomen door TNT : Telegraaf

zaterdag-telegraaf.jpg

13 gedachten over “Door Sandd ontslagen postboden Rick Timmer aangenomen door TNT”

 1. Rieks vertel me eens hoe is alles afgelopen met Sandd.

  probeer touwens deze zomer weer een langs te komen.

  je maat Ron

 2. OK dan. Ik zeg ook dan niets meer, maar dacht aan het bericht dat je weer daar ging werken, maar aan het spreekverbod te zien heb je goede zaken gedaan en hopelijk vind je weer leuk werk.

  zand en over 🙂

 3. Hoi Mad

  Dat doe ik al een tijdje, naast het post bezorgen 😉

  Voor de goede orde, ik ga NIET meer terug naar Sandd. Verder mag ik er in de pers en op internet niets meer over zeggen. [spreekverbod]

  Jij ook fijne jaarwisseling

  Rick

 4. Hey Rick gefeliciteerd, dat is echt goed nieuws net voor het begin van het jaar. de champagne gaat zeker spuiten straks 😉 te gek.
  Nog alvast de beste wensen en voor een nog beter jaar.

  En bedankt voor het persbericht, ik heb het via Twitter verspreid, dus dat komt wel goed.

 5. PERSBERICHT Sandd 31 december 2008

  Sandd betreurt commotie rondom postverspreider Timmer

  Twee weken geleden is er in de media een onjuist beeld ontstaan rondom het stopzetten van de samenwerking met Sandd postbezorger de heer R. Timmer. Sandd betreurt het dat het imago van de heer Timmer in een verkeerd daglicht is gesteld.

  Verkeerd beeld

  Doordat beide partijen niet nauwkeurig hebben gereageerd is er in de media een verkeerd beeld ontstaan. Het is nooit de bedoeling van Sandd geweest om de heer Timmer als een geloofsfanaticus neer te zetten, en zij betreurt het dat dit beeld is ontstaan. Sandd bedankt de heer Timmer voor zijn oplettendheid en het feit dat hij de kwestie intern aan de orde heeft gesteld.

  De heer Timmer kan werkzaamheden hervatten

  Na goed overleg waar beide partijen hun standpunten hebben kunnen uitleggen, heeft Sandd de heer Timmer het aanbod gedaan om de werkzaamheden weer te hervatten. Met wederzijdse overeenstemming is hiermee een punt achter deze kwestie gezet.

  http://www.sandd.nl/docs/uploads/Sandd%20betreurt%20commotie%20rondom%20postverspreider%20Timmer%2031.12.08%20website.pdf

 6. Even een kleine correctie. Ik ben NIET aangenomen door TNT, maar ik heb wel een aanbieding van TNT, om voor dochterbedrijf VSP te komen werken gekregen. Echter betaald dit postbedrijf maar 70% van wat het postbedrijf Sandd betaald. 🙁 En ook zij werken met een OVO. Van de regen n de drup dus! Gewoon een slimme marketing truc van TNT, meer niet.

  Verder ligt er nu een voorstel bij Sandd om mijn naam te zuiveren via een rectificatie in de landelijke dagbladen. Nog geen reactie op het voorstel binnen.

  Stay tuned!

 7. @ Rick : We houden het rustig tot de onderhandelingen achter de rug zijn, het is jouw geld en toekomst, we wachten gewoon af wat er uit de koker komt.

  In ieder geval veel succes 🙂

 8. ….als we dan toch gaan mierenneuken over dit artikel; de betrokken freelancer, Rick, is NIET ontslagen maar opgezegd, maar okay? Leuk om te lezen dat Sandd in één keer wakker geworden is, te veel (negatieve) publiciteit gehad? En Rick, stoere actie van je, leuk om te zien dat er toch nog mensen zijn met een sociaal moraal

 9. Hedenmiddag ben ik gebeld door iemand van de directie van Sandd. De senior public relation manager of zoiets… met het verzoek of ik op het hoofdkantoor wilde komen. Maar ik heb niet meer dan een oude fiets, dus daar begin ik niet aan. Bovendien ben ik niet van plan om me te laten piepelen door een man of 3 voor mijn neus. Ik heb toen voorgesteld om maar op het kantoor van MIJN advocaat hier in Rotterdam af te spreken. Daar ging men mee akkoord.

  Nu zal er op korte termijn, maar in ieder geval voor a.s. vrijdagmiddag een gesprek plaats gaan vinden tussen de jurist/directie van Sandd, en mijn advocaat. Teneinde een schikking overeen te komen. Sandd heeft mijn advocaat verder nog verzocht om tot die tijd geen mededelingen meer in de pers te doen. Daar kan ik mee leven

  Zo!~Maak daar maar een stkje van;)

 10. @ FNV Postgenoten : (Madbello, dit is zeer slordige journalistiek) 🙂 Dan heb je zeker niet de kop gelezen van dit weblog, dat had ik ook wel gelezen en zo saai om maar de koppen van anderen over te typen en leuk om af en toe op het verkeerde been te zetten, maar wist inderdaad niet over dat 70% van het stukloon en dat scheelt behoorlijk, maar we blijven de zaak volgen en wens je natuurlijk aale succes 😉

 11. In de kop staat “aangenomen door TNT”, in het artikel slechts dat ‘ie welkom is, en bedoeld wordt zelfs dochteronderneming Netwerk VSP. Madbello, dit is zeer slordige journalistiek.

  Netwerk VSP betaalt gemiddeld 70% van het stuksloon dat Sandd betaalt, dus Timmer schier erbij in als hij erop ingaat.

  Netwerk VSP heeft zich in april van dit jaar afgewend van het voorakkoord dat de nieuwe postbedrijven gesloten hadden met de vakbonden. In de concept-CAO, waarvan het de bedoeling was dat die algemeen verbindend verklaard werd voor de postverspreidingssector, werd het bedrijf daarom uitdrukkelijk onder de werking geschaard. Staatssecretaris Heemskerk heeft echter goedkeuring aan die CAO geweigerd en is met de vakbonden, de nieuwe postdrijven èn Netwerk VSP en met TNT Post in gesprek gegaan over een nieuwe CAO en de openstelling van de gehele postmarkt.

  Rick Timmer heeft zich tot zondagavond behoorlijk over de hele zaak op internet geroerd, waarbij hij niet schroomde om de naam van de manager bij Sandd te vermelden. Het laatste wat van hem vernomen is dat hij een rechtszaak voor aan het bereiden zou zijn waarbij hij een schadeloosstelling van €20.000 van Sandd eist, zeggende dat dat zijn jaarsalaris is. Vermeldenswaardig is dat hij zelf persberichten schrijft en daarop ook weer zelf als eerste pleegt te reageren.

Reacties zijn gesloten.