Ik Kies Bewust = geen bewuste keuze

ik-kies-bewust_logo-155×155.jpgHet Ik Kies Bewust-logo op producten is niet meer dan een wassen neus. Alweer een logo en commercieel product om mensen te belazeren, dat vermoeden heb ik altijd al gehad en ook hier op werkschuwtuig.nl bevestigd : Hoe calve ons belazert.
Wat zijn de normen en waarden van ik kies bewust ? Mijn principe is altijd zelf de kleine lettertjes lezen en mijn norm is in principe wat de natuur ons geeft uit de eerste hand en hoe meer het bewerkt is hoe minder goed het eigenlijk is. Veel calorieën hoeft per definitie niet ongezond te zijn en het is maar net waar en hoe die calorieën zijn samen gesteld en in vele gevallen worden producten gezoet met kunstmatige zoetstoffen, dus weinig calorieën waardoor het toch het Ik Kies Bewust-logo krijgt opgestempeld en zo zijn er vele kunstmatige manieren om voedsel te bewerken tot zogenaamd gezond voedsel. Ik vraag mijn altijd af wie o wie hier in de maling probeert te nemen of zijn mensen echt onbewust ? Ik Kies Bewust ? en kijk ook op het weblog van werkschuwtuig.nl een mooi, interessant bewust blog.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

11 gedachten over “Ik Kies Bewust = geen bewuste keuze”

  1. Robert, getuige het enorme succes van het IKB-logo denken de meeste mensen daar helaas toch anders over. Bovendien verwarren mensen ‘minder ongezond’ met ‘gezond’ en kloppen de gemaakte claims vaak niet (helemaal). Blindstaren op een logo is gewoon een slecht idee en het wordt tijd dat mensen dat eens gaan beseffen 🙂

Maak mij blij en geef reactie :D