Paddo’s : Weet wat je eet

Paddo kaart.nl is weer een nieuwe geweldige actie/initiatief van David Rietveld. Paddo’s determineren, praktische informatie wat hoe en waar.
Paddo’s zijn weliswaar verboden, maar nog steeds overal in de vrije natuur te verkrijgen, alleen weet wat je eet, omdat als het aan Ab Klink ligt mag jij lekker sterven aan een langzame pijnlijke dood van verkeerd geplukte giftige Paddo’s, dus David komt met deze handige site.
Nog in beta, dus binnenkort werkzaam en vast levensreddend in tegenstelling tot het beleid van Klink : PaddoKaart.nl

paddos-determineren.JPG

5 gedachten over “Paddo’s : Weet wat je eet”

  1. Haha, hoe inventief…goede zaak die paddokaart. Ik eet zelf al jaaaaaaren geen paddo’s meer, maar wij plukten ze vroeger gewoon in het bos (weet ze nog te vinden), even drogen en hoppakee…a trip to pleasuredome 🙂

    Alles waarvan mensen kunnen genieten worden verboden totdat wij een meegaand burgerlijk gehoorzaam en knielend volk voor de grote almachtige zijn…..

  2. Ik ben geen paddolover (behalve dan de paddo’s waar je niks van krijgt maar wel lekker smaken). Het is natuurlijk van de gekke wat die Klink weer verzonnen heeft. Voor de eventuele paddolover is dat ‘Weet wat je eet’ niet verkeerd, maar garantie tot aan de bosrand!

  3. Probeerde al de laatste dagen te trippen op paddestoeltjes van de Appie heijn, na 6 doosjes gebeurde er heel weinig 😀 .

Reacties zijn gesloten.