Ik WIL een Nieuwe Template voor mijn www.madbello.nl

Update 04 : Ik heb ondertussen redelijk template gevonden, de eerste is deze : Royal Blu, wat aan zitten werken omdat ze allemaal theme’s aanbieden met veel sidebars, maar de helft van de sidebars is widget ready en met deze was me gelukt om alle 3 de sidebars te widgetizen, maar achteraf vond ik het geheel te rond en de tussen ruimtes te groot, alles is aan te passen maar had het gevoel dat dit het niet zou worden.
Ondertussen ben ik deze tegen gekomen : BlueMod, en zo op het eerste gezicht valt er wat van te maken, dus kijken wat achter de motor zich allemaal schuilhoud, omdat de beslissing is altijd een abstractie, gedachte met gevoel, een inzicht die flexibel zich vormt en aan de omstandigheden van wat je hebt zich aanpast.

Dit is echt weer een dag dat ik iets in mijn hoofd heb gehaald die niet meer weg gaat voor ik het heb.
Ik vind madbello.nl oerlelijk geworden, grof, bijna primitief, zeker uit de tijd en buiten dat het hier en daar een paar bugs in zitten, maar aan de andere kant voldoet het aan mijn eisen, zo als gelijk op het eerste blik heel veel info tonen, zo als kleine berichtjes, de laatste grote bericht, mijn twitter feed en mijn welkom bericht met relevante info over mijn andere blogs. En mijn nieuwe template zal zeker ook aan deze eisen moeten voldoen, maar mijn zelf kennende zou ik ook kunnen zwichten voor een mooi uiterlijk boven functionaliteit.
Ik ben er in ieder geval er uit dat madbello.nl aan face-lift toe is. Dus komende tijd zal ik mijn daar bezighouden om naar gratis template te struinen en kijken of ze voor mijn zouden kunnen werken en als jullie tips voor mijn hebben : Graag ! En als jullie denken echt een hellemaal geweldige template voor mijn te hebben, het mag wat kosten (niet meer dan +/- 350 euro) maar dan moet het echt iets bijzonder zijn 🙂
Hier onder zal ik updates bijhouden van sites waar ik aan kijken ben en tips zijn welkom 😉
Update 03 : 1480 templates van WordPress Direct

Update 02 :  wphacks.com 50 templates – topwpthemes.comwpthemesfree.comthemes-wp.com – Update 01 : Natuurlijk even op wordpress.org/extendthemes  kijken of ze wat nieuws hebben.

De indeling van mijn template zou er ongeveer zo als hier onder moeten gaan uitzien dacht ik zo maar, met allemaal toeters en bellen, zo als automatische wisselende header en meer van die dingen. Je hebt een droom en een beeld, maar of dat werkelijkheid word is nog afwachten.

madbello-template.JPG

22 gedachten over “Ik WIL een Nieuwe Template voor mijn www.madbello.nl”

 1. @ Bedankt voor de geruststellende woorden, dat van die zij berichtjes is juist het moeilijkste maar wil het zeker bijhouden, maar zo als
  @ Renesmurf zegt is het hier misschien een beetje te druk en op het eerste gezicht onoverzichtelijk en te veel van alles.

  @ Pascal : Jij ook bedankt, ik zou bijna deze templat gaan houden 😉

  @ Jager : Over de inhoud heb ik niets te zeggen 🙂 Ik heb geen agenda en pleur zo’n beetje alles wat ik tegenkom.

  @ Actiefront! / Rokersdag.nl : Deze is ook gratis en werk tot nog toe ook altijd met gratis themes, maar als ik echt iets tegen komt dat mijn zo veel meer kan bieden dan mag het voor mijn ook wel wat kosten.

  @ Vedat : Heb je daar een programma voor om frames te maken ? Zo goed ben ik ook weer niet, moet vooral zeggen dat ik geen verstand van zaken heb en doe alleen maar wat tot zo ver mijn logica mijn kan helpen 😉

  @ Belinda : Groot valt wel mee, het is meer welke template is voor mijn makkelijker naar mijn hand te zetten, deels werkt voor de helft niet en soms snap ik de structuur en de code niet.

 2. Ik vind het hier altijd druk.
  Maar dat is jouw keus, jij houdt daar van.
  En reclame, dat vind ik ook niks.

  Maak er maar wat van, succes er mee.

 3. Mijn WP-template (Connections) is gratis, maar heb daar erg veel aan gewijzigd. Ik prakkizeer er dan ook voorlopig niet over om wat anders te nemen. Natuurlijk wens ik je veel succes bij het zoeken naar een mooie bug-vrije template. Een ander kleurenschema kan natuurlijk ook wonderen doen…

 4. @ Gonda : Dat was zeker het goede tijdstip, het kan nooit langer zijn geweest dan 10 minuten. Bedankt.

  @ Pascal : Als ik het zo zie is het niet zo spannend zo als ik zou willen, maat mijn technische kunsten zijn beperkt en dit als basis voor verder uitwerking.

  Het is in ieder geval de eerste template die redelijk met widgets te werken is, al moet ik zeggen dat ik de left sidebar zelf moet editen en zo als het nu naar uit ziet werkt het.

  In ieder geval een begin voor zo ver ik daar verstand van heb.

 5. Ik kwam dus op een goed tijdstip langs. Het blauwe bevalt mij ook, veel rustiger. Ook qua indeling. Succes! Keep on going!

 6. ik vind je layout helemaal niet grof en lelijk, het is juist heel herkenbaar en die kleine berichtjes moet je zeker houden. Nou ik ben er ook uren mee bezig voordat ik de juiste heb gevonden, succes Mike, ben benieuwd..nog bedankt voor je compliment

 7. @ Barry : Ik heb gisteravond de sofware (Artisteer) getest. Het is zeker een leuke tool, maar de mogelijkheden zijn nog te beperkt en het manco is dat je geen template kan importeren en die bewerken.
  Artisteer kan mijn gewenste vorm en idee nabootsen. Helaas

 8. Kan je niet eventueel met Artisteer wat zelf maken? Je kunt echt alles veranderen in een handomdraai voor $99,- heb je de volledige versie en kan je zoveel maken als je wil. Is goed koper dan bv 1 tamplate voor 200 euro ofzo.

Reacties zijn gesloten.