Lopen op een muziek cassette

lopen-op-een-cassette.gif

Ik vraag mijn af of iemand nog cassettes gebruikt om muziek te luisteren. Ik heb nog twee kratten in de kelder staan vol muzikale nostalgie en echte home made music, de voorloper van de house. Gezien bij simplycootje die zo als ik hellemaal gek is van animated gifs en geniet van Viva la Vita.

6 gedachten over “Lopen op een muziek cassette”

  1. Zoek voor mijn kleinzoontje een casettebandje met pianomuziek, het liefst kerst muziek want het is voor zijn kerstman achter de piano.
    gr. Oma José

  2. Een cassetterecorder heb ik nog wel, maar daar blijft het bij. Nu ik die man op de cassette zie lopen, schiet me ineens te binnen, dat ik een potlood gebruikte om het bandje van de ene naar de andere kant te draaien.

  3. Cassettebandjes gebruik ik nog regelmatig voor muziek, hoewel mijn dubbeldeck lang niet gebruikt is, waardoor de linker speler niet meer werkt. Daarnaast gebruik ik minidisc, audio-cd’s, MP3 en wereldontvangers. De link werkt trouwens niet.

  4. Nee geen cassettebandjes hier (ja ergens in een doos in de rommelkamer, wie weet gaat het nog eens geld opbrengen) Hahahaha
    Leuke animated gif.

Reacties zijn gesloten.