GSM gebruik gevaarlijk en kankerverwekkend

GSM gebruik gevaarlijk. Gebruik gsm slechts in beperkte mate en korte gesprekken. Gebruik de gsm niet in auto, trein en vliegtuig, GSM voor kinderen wordt sterk afgeraden. blikopnieuws.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “GSM gebruik gevaarlijk en kankerverwekkend”

  1. Bedankt, Madbello! Op Sargasso.nl las ik het laatst ook en men verkeert daar nog in ontkenning. Mijn commentaar daar:

    Dat is al heel lang bekend. George H. W. Bush wist het al toen hij het de markt op duwde in de jaren tachtig, wetende dat de mainstream media het lang genoeg zou ontkennen. Neem bijvoorbeeld het experiment met eieren: De kuikens waren allemaal vreselijk gemuteerd en dood door de straling.

    Doet me denken aan dit topic:
    GSM straling dodelijker dan gedacht

Maak mij blij en geef reactie :D