Met de auto naar de voedselbank ???

Hoe ziet in Nederland armoede eruit ? wereldomroep.nl


Daar zou je heel verschillend over kunnen denken en vooral de laatste zin van mevrouw Peggy (39), aan het einde van deze reportage. Geld naar Afrika ? ” ver van mijn bed show en die mensen zijn niet goed bezig, omdat in Nederland ook armoede hebt ” Hebben we het hier over de zelfde armoede ?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Met de auto naar de voedselbank ???”

  1. Tuurlijk hebben we het niet over dezelfde armoede laat dat duidelijk zijn. De mensen die echt honger lijden in 3e wereldlanden hebben het heel veel slechter dan deze mensen!!

  2. ik verbaasde me laatst ook over de grote hoeveelheid auto’s toen ik langs de lokale voedselbank reed. Als je echt aan de grond zit, kun je ook geen auto betalen en met een sjekkie in je mond een voedselpakket halen, dan kom je met de fiets.

  3. Sorry maar zolang jij nog auto kan rijden heb jij het zo slecht niet. Ook zie ik een TV en Computer aanstaan zet dat ding uit want kost energy en je heb geen geld. Het huis is volgens mij nog groter dan waar ik in zit dus misschien huisje nemen met goedkopere huur. Ga anders thuiswerk doen als je niet de straat op durft te gaan.

Maak mij blij en geef reactie :D