Vloeibare Nicotine

vloeibare-nicotine.jpg 

Het zwarte goud en tevens het alternatief voor roken en de SuperSmoker/E-Sigaret. Zonder rook en het zelfde gevoel krijgen als roken, vloeibaar roken als water in een luchtkasteel. Nu alleen nog via internet te bestellen voor 3,95 : liquidsmoking.com en wachten dat lullo Ab Klink ook hier daar in gaat bijten.
En wist je dat vloeibare nicotine ook gebruik word door Pluimveehouders om de venijnige parasiet bloedluis bij kippen te bestrijden ? Echt ! De wereld kan niet gekker en echt tijd dat alles ten ondergaat aan zijn eigen ellende. liquidsmoking.com 

anwb-madbello.jpg

8 gedachten over “Vloeibare Nicotine”

 1. Hoi, Ik kwam via Yahoo op je blog terecht toen ik zocht naar een reisverzekering. Ik heb helaas niet gevonden wat ik zocht, maar ik vind het een erg mooie blogpost. Ik zal de RSS feed in mijn reader plaatsen.

  Groetjes!

 2. Van de verzekering zijn nog steeds druk bezig, het gaat allemaal niet zo vlot zoals alles in dit land. Verder ik ben nergens lid van maar ja zolang ik in ziektewet zit kunnen ze mij niets doen.
  Maar zoals het nu gaat wil ik totaal helemaal niet meer terug naar me huidige werkgever. Wil ik liever een lekkere verse start maken bij een leuk ander bedrijf. En anders ga ik gezellig bij het vrouwtje van de Lidl staan op het Almeloplein. 😀

 3. Dat is best heftig, maar als ik zo indiscreet mag zijn : Heb je wat blijvend overgehouden aan dat ongeluk ? Ik blijft het van Kut.Plaag.Nederland. vreemd vinden hoe ze jouw behandelen. Ben je toevallig lid van een vakbond ? Dat kan toch zo maar niet toch ?

 4. Nope nog steeds niet aan het werk. Betwijfel ook of ik nog terug wil en kan naar het bedrijf waar ik nu zit. Alleen al de manier hoeze met me omgaan. Ben al druk om me heen aan het kijken voor een andere job. Dus mensen mocht je nog een leuke admin baan hebben laat het maar weten. Ben helemaal op de hoogte van Adsl en telecom wereld daar zit ik nu ook.

 5. Nee Liesbeth, dat was de reclame op Hyves van de ANWB die gelijk je avatar in de reclame verwerkt, vond het wel grappig.

  Barry, hoe is nou, weer aan werk ?

Reacties zijn gesloten.