Inval bij BaarmoederhalsKanker Fabrikanten

gardasil.jpgEen beetje misleidende titel maar niet minder zorgwekkend. Invallen bij fabrikanten vaccins tegen baarmoederhalskanker. Toevallig het vaccin dat minister Ab Klink verplicht wil stellen aan de hele vrouwelijke gedeelte van de bevolking (Humaan papillomavirus (HPV) en toevallig worden die artsen die minister Klink adviseren betaald door de fabrikanten (Sanofi Pasteur MSD in Hoofddorp en GlaxoSmithKline in Zeist) de maker van het vaccin Gardasil en Cervarix.
Maar buiten het feit dat hier duidelijk de belangen verstrengeling van de Farmaceutische industrie aan licht komt en laat zien hoe ze te werk gaan en de eigenlijke gezondheid van de mensheid hellemaal niet toedoet en uiteindelijk alleen maar gaat om een mega contract en tevens belasting verhoging binnen te halen, vergeten we dat dit middel zeer controversieel is. Lees en klik verder op : De grote HPV Gardasil HOAX of googled het maar. De bron van dit bericht kan je hier lezen : NOS.nl En op dit punt laat duidelijk zien dat een minister de ballen verstand heeft van het hele onderwerp en maar een gestuurde spreekpop van onderliggende organen is. Gewoon een mens, beïnvloedbaar en bestuurbaar. En zo’n besluit kan de dood betekenen van je geliefde dochter.
Update 02 : Gezondheidsraad banden met medicijnindustrie. AD.nl
Update 01 : Kant wil debat over lobby vaccinmakers. Telegraaf

2 gedachten over “Inval bij BaarmoederhalsKanker Fabrikanten”

  1. Het hele vaccin is discutabel en tja de pharma is gek op geld en gunt de huisarts/specialist ook wel een reisje als ze haar vaccin maar afnemen (mensen beter maken is allang niet meer aan de orde maar alles draait om centjes) *zucht*

Reacties zijn gesloten.