Wereld Voedseldag 2008

homo-economicus-depers.jpg

Elke dag is er weer een dag om ergens bij stil te staan. Gisteren toevallig Blog Actie Dag 2008 over Armoede en dus vandaag maar honger er bij. De Financiële crisis heeft de voedselcrisis overschaduwd al lopen die twee hand in hand en het gevolg van mekaar. Alleen voor de financiële crisis had Nederland al ruim 200 miljard over en om maar over het bedrag voor de rest van de wereld maar te zwijgen, terwijl nu ruim 900 miljoen mensen elke dag honger leiden heeft de wereld maar 12 miljard dollar extra uitgetrokken waar van 1 miljard pas is uitgekeerd. Mensen mogen gerust honger hebben, eten zat op deze wereld maar de productie van biobrandstof gaat voor.

Wereldvoedseldag: boeren zijn het antwoord & Een pleidooi voor banken op wereldvoedseldag

De financiële crisis en de voedselcrisis: Twee kanten van dezelfde medaille

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Wereld Voedseldag 2008”

Maak mij blij en geef reactie :D