Volgende Stap naar Totalitaire NL/EU STAAT

starwars.jpgVerboden voor Agenten (politie) : oorbellen, piercings, lang haar, geverfd haar, tatoeages, geen enkele uiting van geloofsovertuiging en levensovertuiging dan ook en het belangrijkste wat ze niet meer mogen is het tonen van menselijkheid. Terug naar de jaren 70, naar het voorbeeld van fascisme en sociaalcommunisme, de totale controle over de menselijkheid of juist het verbieden daar van. Stap 1258495b02008 NU.nl

5 gedachten over “Volgende Stap naar Totalitaire NL/EU STAAT”

  1. @Madbello; ik weet niet of het àlleen aan rellende mocro’s en/of andere multiculti groeperingen ligt? Ik zie in 070 ook wel eens grote groepen autochtone jongeren de politie uitdagen? Wat gebeurd er dan? Niente de nullo, niets dus? Wat mij betreft mag de politie meer respect en gezag krijgen en dat houdt ook in dat er af-en-toe met de lat erover heen gehaald moet worden. En niet dat halfbakken “zo,zo,zo…wat is hier aan de hand”-gedrag en continu die zogenaamde dialoog opzoeken met rellende jeugd. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan als ik een bekeuring krijg of de wet overtreed ellenlange discussies aangaan met de politie waarin ik ook nog hier-en-daar wat verbale beledigingen erin gooi en er gebeurd gewoon niets? Voor mij is dit tekenend hoe ver het politie apparaat gezonken is. Zo’n grap haal ik echter niet uit als ik in bijvoorbeeld Frankrijk of Italië wordt aangehouden, hoe zou dat nu komen?

  2. @ SirCumSized: Je weet dat ik stapel ben aan overdrijving 🙂 maar je kan niet ontkennen dat door een stel kut Marokkanen onze vriendelijke uitziende handhaving team moeten opgeven, was het niet een deel van de Hollandse cultuur ? Gewoon “zero tolerance” zo als je zegt maar dan met een speciaal interventie team, van de straat wegplukken en in militaire dienst tot ze weer gewoon kunnen gedragen in de maatschappij, eigenlijk zou je de wetten van hun land van oorsprong op ze moeten toepassen, die landen zijn niet voor niets zo streng.

  3. Nou, nou, nou? Da’s wel heel overdreven dat het zou gaan om een stap naar een totalitaire staat. De politie is gewoon haar gezagsfunctie kwijt, heeft én krijgt geen respect. Dus een eerste stap is om de diender weer een uitstraling van gezag te geven en hiervoor is wel nodig dat een diender er als een diender uit ziet en niet zoals nu wel eens kan zijn als een bezoeker van Pinkpop of Lowlands. Of ze met deze eerste stap meer gezag en respect afdwingen dat denk ik niet, maar een volgende stap zou kunnen zijn dat de politie écht eens een keer aan “zero tolerance” gaat doen?

Reacties zijn gesloten.