Aanstaande Donkere Donderende Wolken

dreigende-wolken-partij.JPG

Vandaag tot nog toe heb ik weinig tijd over gehad om echt het net af te struinen. 1000 ideetjes en onderwerpen en stapels materiaal om te verwerken en verschillende blog te vullen, maar de mechanische handeltijd ontbreekt en elke keer komt iets tussen of mijn aandacht word afgeleid en nu moet ik ook snel zijn voor weer iets tussen komt.
De foto boven heb ik net genomen, dreigende wolken, zag er echt indrukwekkend uit al kon mijn mobiel het niet helemaal vastleggen en hier onder de nieuwe kerk in Den Haag gisteren om 16.30. Lekker allemaal donkere foto’s. Maar ik ga weer snel verder 😉

kerk-070.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Aanstaande Donkere Donderende Wolken”

  1. En om de feestvreugde wat te verhogen krijgen we er morgen nog een vrolijke herfststorm overheen. Na de hagelbuien van gister’ amper overleefd te hebben houdt deze buitenwietkweker z’n hart vast…anticiperen!

Maak mij blij en geef reactie :D