Barba Rella krijgt BAN van Nujij.nl

barbarellanieuw.jpgBarba Rella van acht dagen in de week of wel Harten 8 is voor het leven geband van NUij.nl. Doet NUjij.nl aan censuur ? Je hoort het leest het vaker en de redactie verwijst het elke keer naar het rijk der fabelen. Hoe bont moet je het maken oom een ban te krijgen en in hoe verre word selectief op NUjij misschien inderdaad censuur gepleegd op persoonlijke voorkeuren van de redactie, aangezien wij kennen Barba Rella niet anders dan een hele nette meid. Hier haar verhaal : NUjij Censuur over deze onderwerp : WTC-7: vrije val ?

25 gedachten over “Barba Rella krijgt BAN van Nujij.nl”

 1. NUJIJ BANT Nigel Farage
  Ik heb een aantal zeer sterke filmpjes van Nigel Farage op YouTube staan.
  Op YouTube heb ik een PRIMA rating!

  Post Nigel Farage op NUJIJ dan zijn ze niet blij en blokkeren ze je account.

  DAT IS POLITIEKE DISCRIMINATIE!
  Walgelijk!

  Op mijn YouTube page staat wat u kunt doen om te protesteren:

 2. Verwijzen naar een feitelijkheid als het opgenomen zijn van homofilie in de DSM-I (het handboek voor psychiatrische ziekten) is al genoeg. Ook wanneer ze voor 'zionistisch' uitgemaakt worden kunnen ze daar niet tegen. Christenen mogen echter finaal de grond in geboord worden; de ergste lijfstraffen mogen uitgedeeld worden, maar met kleinigheden als bovenstaande dingen trap je kennelijk op hun veel te lange tenen.

 3. Weet ik niet meer, omdat de links naar geenstijl en ik geloof Fox news al verwijderd waren (reden dus onbekend) had ik maar de eerste de beste vanuit google genomen.

 4. @MichelDenHaag : Dat snap ik ook wel dat dat hoogst waarschijnelijk de rede is 🙂 maar naar welke artikel had je gelinkt?

 5. @madbello

  ze hebben het hele artikel gedelete, nadat ik hun email met hun gelogen "reden" eronder heb geplaatst.

  Ik kreeg zo het idee dat ze vooral Giro555 niet willen vervuilen met een lynchpartij onder Pakistanen

 6. Ook ik ben daar gebanned, en wel op een totaal onbegrijpelijke wijze.

  Het ging om een artikel die ik vond over twee Pakistaanse jongens die op brute wijze werden gelynched in Pakistan.

  Ik naar NuJIJ.nl en zag dat dat artikel al 2 of 3 keer was geplaatst, maar direct weer gesloten, om totaal onduidelijke redenen.

  Omdat ik al wel is eerder vermoedde dat NuJIJ.nl reacties verwijderde, of topics sloot als hun dat goed uitkomt, heb ik gewoon weer dat artikel geplaatst met als onderschrift "waarom sluit en ontwijkt Nu.nl dit artikel? Schandalig!"

  Juist ook omdat ik vond dat dit bekend moest zijn bij het publiek.

  Even later werd ik gebanned. Na navraag vertellen ze mij per mail gewoon een gore leugen dat ik hun uitmaak voor idioten in mijn topic. Totaal en volslagen uit hun duim gezogen. Even later hebben ze ook de topic helemaal verwijderd zodat ik het niet meer kan bewijzen.

  Er wordt wel degelijk censuur daar gepleegd, en als je ze erop wijst, gaan die puberende modjes ook nog even lekker bijdehand tegen je doen.

  Daarna heb ik ze natuurlijk wel lekker uitgescholden per mail, want ja, wat moet je anders bij onrecht.

  Ik heb wel alweer een hele waslijst nieuwe accounts aangemaakt, als ik ergens op wil reageren dan kan dat wel gewoon. (lang leve de proxies en het anoniem surfen).

 7. Precies, suurdsma, ik ben daar eind november geband vanwege het tweemaal plaatsen van een link naar een niet commerciele site. Volgens de regels van Nujij zelf mag dat ook. De link was echter te vaak geplaatst die avond. Moet ik dat checken? Of zijn ze wellicht bang voor concurrentie. Ik heb echter wel contact opgenomen met een ICT jurist omdat ik dan ook mijn account verwijderd wil hebben. Dat zijn ze namelijk wettelijk verplicht, reacties uit het verleden mogen wel blijven staan. Er gaat dus een brief naar Ilsemedia. Ze zijn mij daar toch een beetje te arrogant, ik ga het aanpakken. Ik laat me door hen niet behandelen als de eerste de beste snotneus, daar ben ik toch echt een beetje te oud voor.

 8. Even over de redactie van Nu Jij.

  Het zijn een stel stumpers die van journalistiek geen enkel idee hebben. Volledige willekeur in het verwijderen van reacties.

  Oei, ze gaan iemand bannen? Nou en???? Is er iemand in dit land die er last van heeft dat hij niet meer op Nu Jij mag reageren??

  Wees blij dat je niet meer wordt beoordeeld door die onnozele halzen. Laat ze eerst maar eens fatsoenlijk Nederlands leren. Je hoeft je dus niet af te vragen wat voor lieden daar zitten.

 9. Ik weet zeker dat Nujij.nl aan censuur doet. Ik postte regelmatig topics onder de naam 'Billenman' en kon van de ene op de andere dag niet meer inloggen. Ik had geen ban, maar herhaaldelijk mailen naar de redactie had ook geen enkele zin, ik kreeg nooit mail terug en een nieuw password aanvragen gaf het vogende resulaat:

  "Er is een probleem opgetreden, mail de redactie, blablabla" wat in mijn geval dus geen enkele zin bleek te hebben. Vervolgens heb ik via http://www.bugmenot.com/ in kunnen loggen met de volgende gegevens: Username kleintjes@mailinator.com Password koojoo

  Dat werkte een paar comments, tot wéér het hele topic was verdwenen en ik het nakijken had. Ok, ik postte met een 18+ gerelateerde website, maar dat doen er zovelen en de meesten posten er nu nog steeds. Ik weet dus absoluut de reden niet. Dat ze censuur plegen is me dus al enkele maanden overduidelijk.
  .-= Kijk ook eens op Billenman´s laatste blog item : ..Andrea =-.

 10. Ja, Nujij doet aan censuur.

  Dit is onwettig en in strijd met de UVRM.

  Het verwijderen van "onwelgevallige" posts berust op willekeur.

 11. Ik kreeg een ban door dit bericht: 9/11: Newyork referendum nieuw onderzoek

  Het zou tegen de regels zijn, petitie's worden verwijderd

  Dit bericht staat onderhand op alle 911 site's en het werd gister door drie andere mensen gepost en het werd allemaal verwijderd en deze mensen hebben denk ik allemaal en ban gehad, zelfs een persoon die vond het raar dat het vier x verwijderd werd kreeg ook een ban zie:


  Nujij.nl moet verdwijnen van het internet.

 12. Ook Arminius the Terrible is vanaf vandaag geband op nujij.nl

  Wat is er gebeurd? Omdat alle pro Israel schreeuwers een ietsie pietsie TE veel een podium kregen, heb ik een topic geplaatst; Anti Israel Topics verwijderd van Nujij.nl?

  Daarin schreef ik, dat Ilse Media eigenlijk van Sanoma Uitgeverij is. En dat Sanoma weer eigendom is van een Joodse eigenaar.
  http://www.mosaisk.com/Torben-Lund/Finland-Politics-Immigration-Jews.php Dat was tegen het zere been van de redactie van nujij.nl en hup, een ban aan mijn broek. Nee op de waarheid zxit men niet te wachten bij de redactie van nujij.nl

 13. @ GeenStaat: op internet wordt al zeer lang, zeker sinds de nu-niet knop er is , gediscusieerd of NuJij wel echt van de reageerders is qua content. Tuurlijk niet, als je mensen (=redactie NuJij)verantwoordelijk stelt voor het bewaken van de content zal er zeker enige vorm van subjectiviteit gaan ontstaan en zullen er wel eens mensen die te veel linken gebruiken eruit gesmeten worden? Een ander alternatief is een site zonder eindredactie, maar ja…wie gaat hem dan beheren. Noem het wat mij betreft censuur, ik noem het niet volledige transparantie….

 14. 46568 SirCumSized: De post van Barba Rella, daar is nix mis mee?

  Nee, daar is niks mis mee.

  Maar in welke vorm en met welke bewoordingen zij “haar ongezouten mening heeft gegeven” n.a.v. het verwijderen van haar post, daar zie je of lees je niets over? Misschien was dat wel de oorzaak van haar perm-ban op Nujij?

  Dat is geen geldig argument. Het gaat om de censuur.

 15. De post van Barba Rella, daar is nix mis mee? Maar in welke vorm en met welke bewoordingen zij “haar ongezouten mening heeft gegeven” n.a.v. het verwijderen van haar post, daar zie je of lees je niets over? Misschien was dat wel de oorzaak van haar perm-ban op Nujij?

 16. @ Robert Irving III : Je gaat mijn toch niet weer proberen wijs te maken dat mensen ooit op de maan hebben gelopen He ! ?  🙂

 17. Nou wie nou nog zeurt over dat WTC7 moet inderdaad opzouten. volledig mee eens. krankzinnigen gaan maar in een gesticht lopen ijlen. kan me voorstellen dat ze bij nujij.nl geen psychiatrische zorginstelling willen worden waar iedereen zijn waanideeën kan uitkramen.

Reacties zijn gesloten.