Baarmoederhalskanker Propaganda

Gardasil of HPV. Alweer medisch fraude en oplichting. Hans van Maanen heeft daar zijn mening over en Zapruder is ook daar niet mild over : De HPV oplichting: iedere meid aan de Gardasil. Lees goed en weet wat je doet.
Update : ‘Wacht met vaccin baarmoederhalskanker’ NU.nl Opmerkelijk daarbij is dat het vaccin nog niet goed is getest bij 12-jarige meisjes, de groep die men juist wil vaccineren. ntvg.nl


2 gedachten over “Baarmoederhalskanker Propaganda”

  1. @ Geertje : Het belangrijkste is dat je op de hoogte ben van de stand van zaken en hoe het zit, je kan altijd zelf daar op een keuze maken, of nog beter die infectie te bestrijden die kanker veroorzaakt als je toevallig dat virus hebt. Al die cijfers die samenhangen met deze vaccinatie kloppen niet en zeker al een paar doden door dat vaccin gevallen.

  2. Toen er een vaccin was tegen hersenvlieontsteking, hebben we onze kinderen direct (op eigen kosten) laten vaccineren). Liever een (misschien onnodige) prik, dan het gevolg wat zo vaak dodelijk bleek; zeker toen het eng dichtbij kwam.
    Met deze injecties ben ik enorm huiverig; heb zoveel negatieve berichten erover gelezen, dat mijn dochters het (nog?) niet krijgen van mij. Of het nu een landelijke vaccinatie wordt of niet.
    Inderdaad, het bevolkingsonderzoek beschermt je in veel van de gevallen. Je bent denk ik gewoon dom als je daar niet aan meedoet als vrouw.

    Blij weer thuis te zijn Madbello? šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.