Wens mij Sterkte :-(

Ik ga voor een weekje weg. Mijn vertrouwde stekje in een mooie stad achter de duinen, met mooie parken, stranden en van alle gemakken voorzien ga ik verlaten, inruilen voor een afgeleefd smoezelig huisje in een vochtig bos in de buurt van Enschede in Overijssel. Overgeleverd aan een centraal WI-FI punt, dus Twitter zal mijn steun en toeverlaat zijn en mijn enige uitvlucht  zijn uit de matrix van het ”echte” leven en dat allemaal in de naam van het gezin. Wat doet een mens zichzelf allemaal aan.

Byebye, zwaaizwaai

25 gedachten over “Wens mij Sterkte :-(”

 1. @ SirCumSized : Je hebt ook een monte bello in Nederland 🙂

  Umbria ben ik nog nooit geweest, maar het uit eten gaan en de koffie is zeker een stuk goedkoper en lekkerder dan hier.

 2. Aha, ik zag net op Google Maps dat jij tussen Trento en Venezia zat in Tirol; heb je Venetië nog bezocht?

 3. Wij waren één week in Umbria, in de heuvels tegenover Assisi. Daarnaast hebben we 2000 km. in de week weggetrapt in onze huurauto. Dus regione Umbria hebben we in zijn “geheel” gezien. Daar kun je nog met zijn 2-en een driegangen menu eten inclusief een halve liter wijn voor 30 Euro, ondanks dat de Euro de Italiaanse economie ook aardig heeft aangetast…

 4. Bedankt allemaal.

  @ SirCumSized : Waar ben jij geweest in Italie ? Ik was in een plaats die geen naam mocht hebben maar toch er een had : Zuna, dicht bij monte bello 🙂

 5. Sluit me aan bij bl@nkie, kom ik net terug uit Italië waar het veels te heet was (…..oh, begin ik weer zo’n zeikerig Nederlands ondertoontje te krijgen?)is “Il bello Moio” ergens ondergedoken in een vakantiepark in het Oosten, waar alle wijzen vandaan komen?

 6. thanks! ben ook wel blij met m’n nieuwe theme. Nou dan ben je wel bezig geweest vandaag, 5 blogs upgraden,.haha 666 wach out! i.i.g morgen succes verder dan

 7. hee Mike, je bent er weer! hoezo schuldig?..eigenlijk had ik het je nog willen laten weten, je hebt me toch mooi geholpen toen met installeren!

 8. Waardeloos is dat, als je gedwongen je huis moet verlaten. Hopelijk is het niet te traumatisch en kom je gezond weer terug.
  Ik wens jullie een fijne week toe.

 9. Pfff…..vreselijk zeg, wat zal dat afzien zijn 🙂

  Hee Mike, veel plezier man, ik hoop dat jullie mooi weer hebben.

 10. Tukkerland is mooi, Madbello. Desondanks hoop ik, dat je daar niet verkommert.

  Trouwens, ik heb afgelopen weekend bij Talamini in Winterswijk echt Italiaans ijs gegeten. Gemaakt door Italianen en bediend door Italianen.

 11. Heel veel plezier daar in Enschede. Kijk je een beetje uit voor rond vliegend vuurwerk 😉

Reacties zijn gesloten.