Wens mij Sterkte :-(

Ik ga voor een weekje weg. Mijn vertrouwde stekje in een mooie stad achter de duinen, met mooie parken, stranden en van alle gemakken voorzien ga ik verlaten, inruilen voor een afgeleefd smoezelig huisje in een vochtig bos in de buurt van Enschede in Overijssel. Overgeleverd aan een centraal WI-FI punt, dus Twitter zal mijn steun en toeverlaat zijn en mijn enige uitvlucht  zijn uit de matrix van het ”echte” leven en dat allemaal in de naam van het gezin. Wat doet een mens zichzelf allemaal aan.

Byebye, zwaaizwaai

25 gedachten over “Wens mij Sterkte :-(”

  1. @ SirCumSized : Je hebt ook een monte bello in Nederland 🙂

    Umbria ben ik nog nooit geweest, maar het uit eten gaan en de koffie is zeker een stuk goedkoper en lekkerder dan hier.

  2. Wij waren één week in Umbria, in de heuvels tegenover Assisi. Daarnaast hebben we 2000 km. in de week weggetrapt in onze huurauto. Dus regione Umbria hebben we in zijn “geheel” gezien. Daar kun je nog met zijn 2-en een driegangen menu eten inclusief een halve liter wijn voor 30 Euro, ondanks dat de Euro de Italiaanse economie ook aardig heeft aangetast…

  3. Sluit me aan bij bl@nkie, kom ik net terug uit Italië waar het veels te heet was (…..oh, begin ik weer zo’n zeikerig Nederlands ondertoontje te krijgen?)is “Il bello Moio” ergens ondergedoken in een vakantiepark in het Oosten, waar alle wijzen vandaan komen?

  4. Tukkerland is mooi, Madbello. Desondanks hoop ik, dat je daar niet verkommert.

    Trouwens, ik heb afgelopen weekend bij Talamini in Winterswijk echt Italiaans ijs gegeten. Gemaakt door Italianen en bediend door Italianen.

Maak mij blij en geef reactie :D