Stoppen met Roken Dag 6

shag-te-koop.jpg 

Tot mijn schik kwam ik nog een voorraadje ter waarde van 15 euro Tegen. Iemand interesse ? Tegen elke aannemelijk bod. Hier te koop een beetje kanker of welke andere ziekte dan ook. Ik moet er echt van af en niet goed om dit spul in huis te houden, misschien een rituele verbranding de oplossing 🙂 Fijn weekend en tot straks.
Lees ook de afgelopen dagen

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Stoppen met Roken Dag 6”

  1. Hahahaaha zou dat maar niet te hard zeggen. Morgen staat al de politie voor je deur (of was je dat al weer vergeten hahaha).

  2. Ja joh ! Ik koop alles bij de Lidll, gisteren waren mijn kids dat arme oost EU vrouwtje aan het pesten voor de deur van de Lidll (lege blikjes aan het gooien) hi hi helaas moest ik er wat van zeggen van uit opvoedkundige redenen 🙂

Maak mij blij en geef reactie :D