Werken met vrouwen is klote

image_690.jpg 

 

 

 

 

 

 

NO COMMENT hellemaal mee eens. Er was een tijd geleden de gezegde dat als vrouwen de politieke macht zouden hebben, vrede op aarde zou heersen. Maar zo als het blijkt een oude achterhaalde stelling. Ik heb jaren lang alleen maar met vrouwen gewerkt en dat ging prima als je buiten het gekonkel blijft, tot ik naar een andere werkgever ging waar het bestand 100% man was.

Wat een genot was dat, lekker je zelf zijn en niet bang hoeven te zijn dat je woorden verkeerd zouden begrepen worden en maanden later daarmee gepakt worden. Tegenwoordig is onze groep geïnfiltreerd door vrouwen en je raad het al ! De rust en de vanzelfsprekendheid onder mekaar is voorbij en hier hou ik het bij, omdat mijn collega’s dit ook lezen, voor ze echt gaan denken dat werken met vrouwen echt klote zou kunnen zijn 🙂

3 gedachten over “Werken met vrouwen is klote”

  1. Ja hoor, alle mannen zijn een plezier om mee te werken, en alle vrouwen roddelen over elkaar tot de werksituatie onhoudbaar is. Wat een heerlijk genuanceerde mening.

  2. Hoogleraar evolutionaire sociale psychologie, Bram Buunk, verwoordde het laatst in de Intermediair zo treffend; “vrouwen zijn net krabben; ze trekken elkaar naar beneden als er één langs de krabbenmand omhoog probeert te klimmen”. Komt volgens hem door de oerdriften?

Reacties zijn gesloten.