Adam Curry over Complot theorieën

9/11 NWO en meer op Arrow Classic Rock. Je vind : Adam Curry en Alex Stevens op hun site. Luister en huiver. Het nieuws is niet het nieuws. Via het ZapLog.nl Word wakker en kom uit je verdoving. yourwakeupcall.hyves.nl
UPDATE : NU is het hellemaal compleet. Het complot tegen de complot theorieën is de kop ingedrukt en van de ether verbannen. Radiozender Arrow Classic Rock is per direct gestopt met het ochtendprogramma My Wake Up Call van dj Adam Curry. Hopelijk word het door een andere radio zender overgenomen. Lees het verder op : Elsevier.nl

deel 1


deel 2


13 gedachten over “Adam Curry over Complot theorieën”

 1. Hallo,
  Kan iemand mij vertellen of deze site nog wel actief is?…..erg interessant maar er geberut niet zo veel meer?
  Groeten,
  Hank

 2. ADAM IS HET ZWIJGEN OPGELEGD, DIT SOORT THEORIEEN ZIJN SCHADELIJK VOOR DE NWO.

  ADAM, STERKTE EN GA DOOR MET WAKKER SCHUDDEN.

 3. Yes!!! Curry is van de radio gehaald. Eindelijk, kunnen we weer eens normaal naar Arrow Classic Rock luisteren. Wat een enorme zeiksnor is die kerel zeg, blij dat ie weg is. Ik hoop dat ie al zijn complottheorieën meeneemt.

 4. hoi alle 3
  Ik hoor jullie programma alleen via niburu, ik woon in de VAE, en hyves is geblokkeert. Maar speciaal voor Eline, er is hier 2 jaar geleden een aanslag geplant op het hoofdkantoor van al jezeera. Dit plan is naar buiten gebracht door 2 britse officieren. En direkt heeft die britse krant sencuur opgelegt gekregen van Tony Blair.Maar hier in het midden oosten stonden de kranten er vol van!!!! Waarschijnlijk kan je het nog wel terug vinden via, gulfnews.ae of al jezeera in catar.
  De dingen die ik hoor vind ik geweldig, word wakker mijn 3 kinderen zijn het al nu mijn man nog, hahahaha ja academicus he, dus er kan niets als je logisch nadenkt van waar zijn. Trouwen nooit chemtrails hier in Abu Dhabi,en ik woon 10 min van het vliegveld.
  Maar kan je je programma niet wat vaker op het internet zetten, zodat we wat vaker kunnen luisteren. En dan bedoel ik geen hyves natuurlijk. Verder heb je gelijk in wat je zegt, ik heb al zoveel programma’s gezien over de leugens. Maar heb je wel eens van michael Cremo gehoord, een leuke voor Eline. Dat is voor mij het pure bewijs van de grote leugen.
  Groetjes Karin

 5. He makker, word ‘es wakker.
  Eindelijk eens een programma om voor te gaan zitten…

 6. Op zich is het al bewonderingswaardig te noemen dat Adam Curry de gemiddelde luisteraar van Arrow Rock het zelfbewustzijn wil bijbrengen dat niets is wat het lijkt als het gaat om manipulatie van informatie vanuit de “klassieke” media. De “die hard” internetters waren natuurlijk al op de hoogte van de mogelijke “conspiracy theory” o.h.g.v. 9/11 en de NWO. Al met al weer een grote doelgroep die opgeroepen wordt om kritischer te staan tegenover alle informatie die we krijgen vanuit de klassieke media. Mooi zo, worden we eindelijk eens een keertje wakker?

 7. Hier ga ik eens even rustig naar kijken want ik ben ook gepakt door complottheorien en NWO… heftig!

Reacties zijn gesloten.