PRIVNOTE.com

image_665.jpg

Veilig berichten sturen met Privnote.com. Post een bericht en je krijg een link, zend de link naar de persoon die het moet lezen. En als het bericht gelezen is, vernietig het zich vanzelf. Nuttig of niet nuttig ? Gelezen in de DAG.nl met de suggestie dat je hiermee niet geconfronteerd zou kunnen worden met berichten uit het verleden en dan vraag ik mijn af hoe slim is het om dit onder het bericht te zetten : This note has been destroyed, so if you want to keep its content, you must copy it before closing this page. Een simpele Ctrl c en Ctrl v is al voldoende om het bericht te bewaren en laat staan een PrintScreen. Dus al met als lijkt mijn een van de meest onveilige nietnuttige diensten die er bestaat : PRIVNOTE.com en weer zonde van mijn tijd dat ik dit weer ga uitesten. Wat een sukkel ben ik weer.

prive-bericht.JPG

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “PRIVNOTE.com”

Maak mij blij en geef reactie :D