Phyto-Therapy

phyto-therapy.jpgDe nieuwe methode om kanker te behandelen en genezen. Het is heel simpel, gewoon een MEGA dosis vitamine C en Quercetine. Voor pak weg geen euro per dag en gewoon bij de drogist te halen. Misschien een beetje te kort door de bocht, maar als dit niet helpt schaad het ook niet. Misschien een welkome aanvulling op de methode van Dr. drs. Wim Huppes met chloor azijn. Allemaal methodes waar niemand echt aan kan verdienen en of het zal helpen ??? Wie ben ik om daar over te beoordelen. Kijk zelf op de site : phyto-therapy.nl en als je vragen heb kan je altijd bellen : 06-14328081 of mailen : schang1984@hotmail.com Eet en denk gezond of anders tot in het volgende leven.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D