Waar is het zonnetje

Daar net vroeg iemand mijn : ”Waar is het zonnetje” Mijn antwoord was simpel ”Achter de wolken sukkel” Je moet vandaag niet met zulke stomme vragen komen, heeft iemand mijn gevraagd of het mijn boeit ? Vandaag is gewoon mijn dag niet, het gevoel dat ik gisteren gezopen heb, een hoofd vol watten. En je zal maar net zien dat iedereen bij je langs komt om een lul praatje te maken, terwijl je bezig bent en met mijn hoofd in een andere wereld zit. Het zijn gewoon storende factoren, stel ik een PC boven sociale contacten ??? JA !

Maar voor de rest gaat alles goed, morgen nog een dag werken en dan drie weken vrij, maar daar is alles mee gezegd. Het gevoel dat ik niet mijn bezighoud waar andere medemensen zich druk om maken, dat gezeik over geld, vakantie, vrouwen, auto’s en het weer. Waar hebben we het over ? AnaarBeter.nl ? Geef mijn maar AnaalBeter.nl Deze domein is nog vrij en ook zo leuk in de oren klinkend, maar niemand deelt mijn menig en daar heb ik de pest in, dus vraag het maar niet aan. Iets voor jouw ? En zo gaat de hele dag door, hersenskrakende onbenullige hersenspinsels, vakantieblog of Blog vakantie, dat is mijn dilemma of misschien hard aan toe. Zo maar een lul verhaal.

Huilende mensen


9 gedachten over “Waar is het zonnetje”

  1. haha, je hebt het gevoel dat je gisteren gezopen hebt, maar je hoeft nu geen biertje? hahaha, weet je niet meer dat je gezopen hebt, is dat het?

    Ik kan je er zo vanaf helpen mijn beste, maar je woont een beetje ver van me vandaan…..en eh….mijn postduiven hebben last van de warmte, die liggen op hun tak 🙂

  2. Ik kom naast je zitten, en zal niks zeggen okee…ikheb dus ook zo'n dag! Het boeit me allemaal niet echt vandaag en ook niet of de zon schijnt(die schijnt trouwens altijd)

    Haha, anaalbeter? ik zat meer te denken aan zaaldokter of zo….ja ik weet het, zit dus ook met mijn hoofd totaal ergens anders….

    Zou een koud biertje helpen?

Maak mij blij en geef reactie :D