Zapruder vs GeenStijl

Wat vinden jullie van GeenStijl ? Zapruder heeft er in ieder geval een duidelijke menig. De mysterieuze Chef kom weer ter sprake, dat zou de man die van hoger hand de censuur oplegt bij geenstijl en waar niet over gespoken mag worden is : Joris Demmink, landmijnen in Enschede en wie weet wat nog meer, maar gelukkig heeft GeenStijl ook GeenRedactie, waar hopelijk geen Chef aanwezig is, maar dat zal voor ik altijd een vraag blijven. Lees het verder op Zapruder, daar staan de nodige linkjes.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Zapruder vs GeenStijl”

  1. Ik vind dit stukje echt te verdrietig voor woorden, leer goedver Nederlands schrijven, VMBO pauper!

    Het is "ter sprake", een "duidelijkE mening", en "mijn" is een bezittelijk voornaamwoord, en dat gebruik je als persoonlijk voornaamwoord, en dan rammelt en schudt het nog van allerlei andere narigheid, eigenlijk best knap nog, in 2 hele zinnen!

Maak mij blij en geef reactie :D