Koninklijke Censuur & de Verboden Foto’s

Ik kan niet anders zeggen dat onze Prinses Maxima er geweldig, stralend, strak en zelfverzekerd uitziet. Daar kan Willem een voorbeeld aan nemen :-) Zou madbello hier in de problemen mee komen ? Foto: AT5/Frank Buis en de rest van het verhaal moet je maar op : DePers.nl lezen.

depers-05-06-2008.jpg

koninklijke-censuur-de-verboden.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Koninklijke Censuur & de Verboden Foto’s”

  1. Is er een keer een prinses die er wél aantrekkelijk uitziet, mag je er van das Reich niet naar kijken… lang leve internet!

  2. @ SirCumSized ; Ik maak alleen een compliment naar onze beeldschone Prinses 🙂 en weer eens tijd dat ik gebruik maak van mijn juridische bijstand van 20 euries per maand.

  3. Artikel 113 Wetboek van Strafrecht
    “Hij die een geschrift of afbeelding waarin een belediging voorkomt voor de vermoedelijke opvolger van de Koningin, verspreidt of openlijk tentoonstelt , indien hij weet of ernstige reden heeft om te vermoeden dat in het geschrift of de afbeelding zodanige belediging voorkomt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie”
    Kortom Madbello, snel overstappen naar punt.nl? 😉

Maak mij blij en geef reactie :D