USA Astrale aanval op China

austronautgezicht.jpgAmerika zet een bijna astrale oorlog op gang met het geheimzinnig HAARP Project in Alaska, ondersteund door Europa gesubsidieerde Large Hadron Collider. De koude oorlog voorbij en de tijd dat alle middelen worden ingezet en China zal zo te lezen niet schuwen om een economische oorlog in te voeren die volgens mijn al lang aan de gang is. Welkom in deze verrotte wereld van wetenschappelijke vooruitgang en economische hebzucht. De tijd dat wij zullen gaan jagen zal sneller komen dan wij kunnen vermoeden. In de serie gebeurtenissen en voorspellingen van Nostradamus of wel Madstradamus het Medium die even op vakantie is.: China geeft orders voor ( economische ) tegenaanval VS : Laatste Aardbeving lijkt de aanleiding

3 gedachten over “USA Astrale aanval op China”

  1. @ Madbello; bij mij komen die vragen op, maar ze verdwijnen ook heel snel. Da’s het voordeel van een afwijking in mijn korte termijn geheugen. 😉 Blijf vrolijk en wordt niet verbitterd, daar heeft niemand wat aan?!

  2. @ SirCumSized : Zo veel vragen dat als ik mijn daar in zal verdiepen hellemaal gestoord zou worden, ben al niet vrolijk, maar dan hellemaal niet 😉

  3. Wat ik nu erg lastig vind aan deze “conspiracy theory for the new world order” is dat er nergens een direct verband valt aan te tonen tussen HAARP en de recente aardbeving in China.
    Een direct verband tussen de ionosfeer en mogelijke aardbevingen is ook nog niet wetenschappelijk sluitend verklaard.
    Moeder Natuur veranderd, dus ook de ionosfeer of dat nu bewust of onbewust veroorzaakt wordt door de mens dat is voor vele deskundigen nog steeds een vraag? Kortom: vele onbeantwoorde vragen en(tot op heden)erg weinig onafhankelijk bewijs. Daarnaast komt bij mij de vraag opborrelen welk belang Amerika zou kunnen hebben bij een catastrofe in China?

Reacties zijn gesloten.