MADBELLO Het Medium is een Spamhoer

th_mmikke01303.jpgHoe Retecool is Medium Willem en wat voor ontzettende spamhoer is MADBELLO Het Medium ? Maar dit is lachen. Waarschuwing van paragnost Merlijn : Lieve Mensen. Ik wil u waarschuwen voor MADBELLO het is puur nep. Ik heb zijn intro filmpje bekeken als dat een medium is dan heeft madbello nog veel te leren over de paranormale gaven. En roken in de filmpje zonnebril dan heeft zo’n man veel te verbergen. Ik krijg het koud bij die madbello en dan is dat een waarschuwing voor zo’n persoon dat wil dus zeggen dat die man niet zuiver is. Merlijn, paragnost, die alleen in het goede waarschuwt voor de liefde van de mens en dier. Hier de reactie Met vele dank aan Retecool en Paragnost Willum Ik kom niet meer bij 🙂

46 gedachten over “MADBELLO Het Medium is een Spamhoer”

 1. @ Anonymous : Ben je aan het vissen ? Laten we stellen dat dit mijn heel sterk lijkt en eerder andersom zou kunnen zijn.

 2. ik las vol verbazing dit stuk waarin je medium willem omhoog haalt. Is jou ook bekend dat de boekhouder bewijzen heeft voor fraude en afpersing van medium willem van zijn consuleneten om de mensen te dwingen bij hem te blijven ?
  Een bekende van een paragnost.

 3. @paragnost willem: Dank voor je antwoord
  @Madbello: Thanx, mooi stukje weer op Spraakloos.
  Fijn weekend allemaal, lekker van de zon genieten… 🙂

 4. @ Merlijn en Willem : De zaak Omnicum op spraakloos.nl heeft ons achterdochtig gemaakt en dat is de rede van en alles op dit weblog moet je vaak met een flink korrel zout nemen, letters komen harder over dan woorden als er geen 😉 achter staat.
  @ Freya : Mijn complimenten, jij bent echt goed, mijn masker is afgevallen, maar je hebt hellemaal gelijk. Het leven is hard.

 5. Mythe,

  even voor alle duidelijkheid nee de stichting draai niet op subsidie en als je goed gezien heb zal het je ook opgevallen zijn dat wij 5 minuten meer lengte geven aan de belgiese klanten dan de wettelijk en maar betaald wordende 10 minuten ook de vele gratis consulten en andere soorten hulp die ik gedaan heb zijn nooit door mij als iets speciaals gezien

 6. madbello, als ik jouw stukjes lees voel ik een intens verdriet en veel meer diepgang dan de buitenkant doet vermoeden volgens mij is dat een masker. Daar ik als neutraal persoon ook weet wie Willem is en hem ken zoals hij werkelijk is denk ik dat jullie mekaar de hand kunnen geven en Willem zal nooit specifiek achter geld aan gaan of mensen niet helpen, integendeel zelfs, als een mens zijn hulp vraagt zal het nooit tevergeefs zijn en
  zover ik weet heeft hij daar maar al te vaak de rekening voor moeten betalen.

 7. Beste Madbello en iedereen.

  Ik wil als eerste zeggen, ik vind het persoonlijk heel fijn wat je voor onze lijn doet en ons steunt, ik hoop met jou media bronnen hier ver in te komen. Verders is het nooit mijn bedoeling geweest om personen te schaden op jouw weblog. Ik wil je bedanken voor jouw steun in onze strijd.

  Merlijn

 8. @Madbello: Over dat uniek zijn denkt Merlijn anders over (maar dat mag van mij). En over ‘vrede sluiten’: Ik ben met niemand in oorlog 😉

 9. @ Mythe ; Iedereen is uniek, maar individualiteit is een illusie en uiteindelijk zijn we allemaal een 😉

  @ Merlijn : Is het plaatje beter ? ik kan wel mailen maar de info is voorlopig voldoende en als ik het zo zie dan hebben jullie genoeg middelen om de info geordend neer te zetten, vooral nog komt het heel warrig over, maar dat is meer een tip naar jullie toe.

 10. Beste Madbello, wil je precieze informatie dan kun je Willem ook mailen. Kun je dat icoontje van top mediums weg halen die staat wederom los van onze lijnen, alvast bedankt.

  Merlijn

 11. @ Mythe & Merlijn : Kom op ! Vrede sluiten. Het was maar een grapje, maar het houd niet tegen dat mensen een aversie hebben voor het paranormale en laat staan als het gepaard gaan met 0900 nummers. Maar ik heb even verder gelezen dan mijn neus lang is en een nieuwe itempje voor ome Willem gemaakt en als ik het verkeerd geformuleerd heb laat het weten, dat is tenminste wat ik van het verhaal begrijp :
  http://madbello.nl/?p=1749

 12. @Merlijn

  ik vind dat je erg snel iemand in een hokje plaatst of een oordeel hebt over hoe mensen leven. ik citieer:

  ‘Schijnbaar zie jij alleen het negatieve hierin ga vooral zo door dan kom je ver in het leven.’

  Is het geen etische regel, om mensen in hun waarde te laten?

 13. Misschien vind je zelf uniek maar niemand is uniek, dus tip blijf gewoon je zelf of blijf in het negatieve, je kan gewoon niet je oordeel uitspreken of ken je willem persoonlijk, ik wil je niet het zwijgen opleggen wij leven in een land met vrije mening’s uiting. Tegenwoordig is het voor een stichting moeilijk om subtidie gelden vanuit het rijk te krijgen, ik kan het weten ik heb zelf bij een zorg instelling gewerkt.

  Merlijn

 14. @ Willem : Als ik tijd heb zal ik mijn in die sexmaffia verdiepen en kijken of ik kan zien hoe het zit en daar wat aandacht aan besteden, heb je misschien een paar links waar ik het een of andere kan lezen ?

 15. Beste Mythe said

  Jij weet schijnbaar hier weinig vanaf, of je hebt het niet helemaal goed begrepen. Dus oordeel niet eerder voor dat je weet hoe de stichting mediumwillem werkt. Maar je bent niet een van de slimste, ik probeer een ding te bereiken dat mensen zoals jij na gaat denken. En met hun verstand hart en ziel gaan oordelen. Schijnbaar zie jij alleen het negatieve hierin ga vooral zo door dan kom je ver in het leven.

  Merlijn

 16. Als er al ‘stichting’ bij staat, gaat er bij mij al een belletje rinkelen. En zeker niet het 0900 belletje..!! Het is op z’n minst een dubieus verhaal te noemen. Ben dan ook zeer benieuwd of deze ‘stichting’ een subsidie ontvangt en wat het te verwezenlijke doel van ze is.
  Daarbij stoort het me enorm dat in bovenstaand verhaal van Merlijn ‘geld’ en ‘hart’ met ‘dt’ geschreven wordt. Als paragnost zou je dan toch moeten weten dat dat niet zo hoorde…
  Zó… en dat wou ik nu even kwijt! Een goede morgen trouwens… 🙂

 17. wat een blinde kip is madbello als hij niet ziet of ongeletterd dat hij niet kan lezen daar hij een boek citeer zeg niet dat hij iets kan of waarheid spreek deze gestelijk niet goed werkend persoon zeg dat wij andere zwartmaken wel dat hij met zijn vliege hersens eens goed leesen kijk zal hij weten dat er tegen een sexmaffia gereageerd wordt te weten astrolijn helderziende net the sound of data en nog andere die daartoe behoren dat zijn gangsters ik kom voor eerlijkheid op vandaar mijn bijten naar je

 18. Allereerst bedankt voor je mooie en wijze brief op de weblog van Willem.
  Mijn standpunt is nooit geweest om madbello in een negatieve daglicht te stellen, alleen hij is geen medium en in onze paranormale wereld zijn dit soort mensen moeilijk voor ons te accepteren, omdat dat mensen zijn die anderen mensen voor de gek houden ook als is het als geintje bedoeld daar kan ik helaas niet om lachen. Omdat onze naam daardoor ten schande wordt gezet en ik neem zeker aan dat dat van madbello niet de bedoeling is. Misschien ben ik dan wel scherp om de hoek gekomen maar ik blijf wel achter mijn mening staan, en echt schelden heb ik niet gedaan en dat is nooit mijn bedoeling geweest ik wilde alleen iets duidelijk stellen. En dan nog dit ik sta absoluut los van de astro portaal lijn dat is de verkeerde Merlijn.

  Ik wil graag een zaak uit de wereld helpen dat is het volgende, stichting medium Willem draait niet op winst ook niet met zijn 0900 nummers van dat geldt betaald Willem ons uit en wordt het geldt voor de stichting gebruikt, alleen het voor de medemens ons kwaliteit te verbeteren, waar wij allen die voor Willem werken aan deel nemen. Ik vindt daarom persoonlijk dat mensen hierover niet kunnen oordelen voor dat ze pas het werkelijke weten en hoe dat de stichting in elkaar zit of werkt. En dat wij veel 0900 nummers hebben dat heeft zijn redenen, en hier bedoelen wij allen alleen het goede mee. Kijk in de huidige tijd gebeurd er veel informatie vindt u op weblog, is het niet door buitenstaanders die alleen met het negatieve werkt, en de mensen die zuiver werken die moeten het ontgelden, op de meest vreselijke en onterende manieren en dit gaat mij zeer na aan het hardt. Omdat ik persoonlijk met hardt en ziel de medemens en er alles aan zal doen om de medemens vooruit te helpen.
  Dus lieve mensen oordeel niet voordat men de werkelijke verhaal weet.

  Merlijn, Paragnost.

 19. @Madbello: Dat kon ik dan weer niet weten want ik ben niet helderziend 🙁

 20. @ SirCumSized : Geen kwaad woord over Willem, hij is retecool en volgens mijn was hij niet in die discussie verwikkeld, maar wel de baas van Merlijn 🙂
  Graag gedaan en ik deel graag complimenten uit 😉

 21. Ik dacht een stukje mediation kon hier geen kwaad? De gehele discussie begon een beetje vervelende vormen aan te nemen waarbij overigens de meeste aggressie vanuit Merlijn kwam en niet vanuit Willem, dat moet ook hier gezegd worden. En bedankt voor je compliment van woordkunstenaar, ben het mezelf niet bewust maar toch bedankt 😉

 22. @ SirCumSized : Het staat er op en je heb het fantastisch verwoord, je bent een ware woordkunstenaar 😉 En de reactie van Zwamneus staat er wonderwel ook op, met reactie daar op, ondertekend door : paragnot willem 🙂

 23. Ik heb ook net een bemiddelende reactie gezet op de website van paragnost Willem. Ben benieuwd of én wanneer deze geplaatst wordt?

 24. jij werkt zeker met zwarte magie. VUILAK
  dat klinkt als een vraag, wat ben jij nou voor medium, je hoeft dat niet te vragen als je het allemaal zo goed weet. Volgens mij ben je zelf maar een nepper, en het enige spook dat je ooit gezien hebt, zag je toen je voor de spiegel stond. In plaats dat iemand nou eerst eens leest enzo en dan pas een conclusie trekt

 25. @ Willem : Dat heb je goed gezien
  @ Zwamneus : Ook jij heb het hellemaal goed, ik ga inderdaad verhuizen en zal mijn hellemaal gek moeten werken
  @ Mythe : Die Willem is niet de Willem, maar van Willem zwijgt niet meer.nl

 26. @ Merlijn : Ik noem Willem Retecool en mijn zelf een spamhoer, dus ik hoop dat je paranormale gaven beter zullen zijn dan je leesvaardigheid en zo ver ik terug kan lezen heb ik op niemand gescholden en volgens mijn zie je nog steeds niet in dat MADBELLO Het Medium een gadget is en zo te lezen weer een zeer geslaagde grap die je makkelijk zou kunnen doorzien als je even op google zoekt, niet meer of minder dan een orakel. Het valt mijn gewoon tegen dat jullie je verlagen tot dit niveau, als ik zie hoe jullie met elkaar omgaan op het weblog van Willem en laat staan dat op MADBELLO Het Medium ook nog reclame maakt voor jouw Astro Portaal, waar werkelijk iedereen zich in kan schrijven en als medium voordoen, ik vind het zo wie zo dubieus als paragnosten dure 0900 nummer gebruiken.

 27. Ach… gaat Willem ook verhuizen, das ook toevallig… hahaha
  Hij zal toch niet in die doos gaan wonen 😉

 28. Hahahahaha, ik heb net een reactie bij willem achtergelaten, maar die zal wel niet door de keuring komen.
  @Merlijn als jullie zo’n grote bek hebben over die RTL paragnosten ,moet je zeker niet bij Astroportaal gaan zitten.
  Daar heb ik mij eens voor de gein ingeschreven en kon ik zo beginnen, stelletje oplichters.
  Mike ik blijf in je geloven, zelf heb ik de GAVE ook, ik zie jou binnen een half jaar verhuizen, maar je zult nog veel werk moeten verzetten.

 29. Ik zie een huis…….en ik zie een doos…….ik zie een verhuizing…….ben ik een beetje warm ?

 30. Zeg madbello jij noemt willem een stamphoer wat ben jij dan zelf een nep medium, want in de paranormale wereld schelden wij niet op elkaar tenminste als je zuiver bent en dat ben jij niet mannetje, jij werkt zeker met zwarte magie. VUILAK
  Humor heb ik zeker, maar als mijn baas aangevallen wordt en niet op al te nette manier, dat is zeer laag en als jij je zelf een medium noemt waar ik aan twijfel dan zul je dit toch moeten weten. Dat wij als paragnosten en medium niet zo met elkaar omgaan. En als jij zo met de mensen omgaat dan ben jij een OPLICHTER.

  Merlijn, medium, paragnost

 31. @ Merlijn : Met de kleine m. soep kip ogen ??? Willum ziet mijn niet en heeft mijn door ??? Joh ! MAN. Heb je geen humor ?

 32. beste madbello

  als je ogen verberg, die soep kip ogen. en die reacties die slaan nergens op. Willem die ziet je niet die hoort je niet maar die heb jouw wel door

 33. @ Vedat : HA HA je bent geweldig en je hebt hellemaal gelijk al kan ik geen hoogte van je reactie krijgen, juist voor de fun, maar lees maar de reactie van SirCumSized 😉
  @ Mythe : Hoe durft Merlijn een medemens niet zuiver te noemen 🙂 En hoe dik moet je het bovenop leggen. JA ! Het is nep, maar ook niet leuk als het niet echt zou lijken, maar ik ben bang dat hij eerder bang is voor zijn eigen broodwinning, met al zijn 0900 nummer voor meer dan 80 vent per minuut. Merlijn heeft het goed, maar doorziet de grap niet.
  @ SirCumSized : Vind het geweldig dat je daar in verdiept hebt en wat je zegt is hellemaal 100% Die Willem en Merlijn zijn geen haar beter met hun 100de 0900 nummers waar je minstens 1 euro per minuut kwijt bent en met modder kunnen zij ook gooien, maar met hun 10 tallen sites komt nergens gratis advies over. Willem zegt :
  WANNEER DOET DE NEDERLANDSE EN EUROPESE OVERHEID IETS AAN DIT?
  GEEF DE GOEDE ALTERNATIEVE LIJNEN EEN KANS, DAN BESCHERM JE DAARMEE OOK DE BEVOLKING VAN JUIST DIT SOORT LIEDEN.

  Die man spoort niet en 95% van de reactie op zijn blog zijn van hem zelf, hij doet aan censuur en plaats ip adressen van mensen die met hem niet eens zijn.

  Ik lig werkelijk in een deuk.

 34. Ik kreeg net ook een koud gevoel toen ik me in paragnost Willem en Merlijn ging verdiepen. Ik kreeg een visioen over mensen die anderen zwart maken omdat ze als de dood voor hun eigen broodroof zijn. Daarbij gooiden ze met zwarte magie modder naar anderen; op zich is dat al niet zo erg spiritueel en zegt voldoende over hun eigen onzekerheid. Als je spiritueel begaafd bent, gebruik je die gave “pro bono” en niet om in universele termen mensen te manipuleren op hun onzekerheden voor een aanzienlijk geldbedrag? Medium Madbello, blijf je onvoorwaardelijke liefde en adviezen geven op basis van I Tjing en trek je niets aan van de kift in para-land!

 35. Oei, oei oei… Madbello is niet zuiver! Das toch ook weer zowat…
  Hij heeft er in ieder geval gelijk in dat Madbello het Medium nep is, zou die man dan écht een gave hebben… 😉

 36. Madbello, ik zoek me rot naar de waarschuwing van die tovenaar Merlijn. Maar ik geloof je zo wel hoor. Hij mag dan wel helderziende zijn, maar kijk op de zaak heeft hij niet. Iedere blinde ziet toch gelijk, dat alles wat jij zegt waar is. Het kan natuurlijk ook niet waar zijn, maar dat is nou eenmaal het risico, Madbello. Tja, die zonnebril… Ophouden zou ik zeggen. Dat roken… Madbello, daar kun je dood aan gaan, maar misschien ook niet. Het staat wel op de pakjes in ieder geval, alleen kan een blinde dat niet lezen, dus moet jij als medium de blinde zeggen, dat je het somber inziet, maar dat het ook de goede kant op kan gaan. Tering… wat een gezeik zeg, dat paranormale, je moet ook alles van twee kanten bekijken.

Reacties zijn gesloten.