Christenen Bang voor Islam

Vreemde zullen het land verteren. Ben jij bang voor de Islam ? Ik niet. En vind dan ook dat elke geloofovertuiging totaal uit de politiek moet worden verbannen, ook het CDA en CU. Het is toch van de gekke dan een kleine partij als het CU hun normen, waarden en invloed voor de rest van Nederland kan opleggen, bla bla bla ik word zo moe van mijn zelf en de kranten van vandaag hakken er aardig in.

Sinds wanneer moet je bang zijn voor een geloof? Een boek dat door mensen handen is geschreven. Ik ben voor enkel geloof bang, maar eerder voor mensen met gekke ideeën die hun wil op anderen willen opleggen.

Trouw gooit nog wat olie op het vuur met een afsluitend citaat van een verpleegkundige. ‘In de pauze vertelt een verpleegkundige dat haar moslimcollega bloedserieus verkondigde haar te vermoorden als de moslims de heerschappij hebben. ‘Ze willen ons dus gewoon dood hebben’, aldus Trouw .

Waar zijn we mee bezig ??? Misschien is die verpleegster wel zo’n irritante, zeurderige, kut gereformeerde collega die je spreekwoordelijk wel dood wenst. Wie zal het zeggen ? Zelf heb ik geen ervaring met gereformeerde collega’s en moet er niet aan denken, maar wel met islamieten en de samenwerking is tot nog toe uitstekend. Wie vrijt die slijt en wie vrijt met zin word er dik tegenin, dus vrij niet en maak oorlog. Telegraaf

Gregorius Nekschot Â

Gregorius Nekschot Â

4 gedachten over “Christenen Bang voor Islam”

  1. Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest. En bang ben ik nergens voor, noch voor God, noch voor de duvel en al helemaaaaaaaaaaaaaaal niet voor achterlijke religieuzen van welke gezindte dan ook.

  2. Voor alle angstzaaiende gelovigen; mijn motto én geloof is “the only thing we have to fear, is fear itself”. Net zoals jij Mike wordt ik ONGELOFELIJK moe van dat spreken vanuit angst schuilend achter een of ander geloof. Durf vanuit jezelf te spreken?!

  3. Dan hebben ze de verkeerde verpleegster opgepakt, je weet wel die lucia de b. Waarschijnlijk was het dan deze verpleegster geweest hehe. Enne tjah die CU ken de pot op wat mij betreft

Reacties zijn gesloten.