Sociale Dienst = Reïncarnatietherapie

Sociale Dienst verplicht cursus reïncarnatie therapie. Geloof je het niet ??? Lees het zelf maar : limburger.nl via gs UPDATE : Rumoer in Maastricht om een reïncarnatietherapie

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Sociale Dienst = Reïncarnatietherapie”

  1. Stel dat er via deze verplichte cursus reïncarnatie blijkt dat je in een vorig leven recht op bijstand had, maar deze nooit had gekregen. Kun je dat dan verhalen op de Sociale Dienst Maastricht?
    😉 Die reïncarnatietherapeut zal wel een goede “vrind” van één van de mensen van de Sociale Dienst Maastricht geweest zijn? Komt vaker voor in dat netwerk van vrinden daar in Limburg. Zonde van het weggegooide gemeentegeld, konden ze meer mee doen met de uitkeringsgerechtigden?

Maak mij blij en geef reactie :D